İç denetim eğitimi için protokol imzaladı - Son Dakika
Güncel

İç denetim eğitimi için protokol imzaladı

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE), Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi ile iç denetim eğitimine yönelik bir protokol imzaladı.

31.05.2016 11:09

TİDE'nin Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü bünyesinde öğrencilere yönelik düzenleyeceği iç denetim seminerlerinde verilecek eğitime ilişkin usul ve esasların belirlenmesini konu alan protokol, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Türkiye İç Denetim Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Menteş Albayrak ve Türkiye İç Denetim Enstitüsü Akademik İlişkiler Komitesi Başkanı, Program Sorumlusu Ali Kamil Uzun tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında TİDE tarafından verilecek eğitim, üniversite öğrencilerinin nitelikli bir istihdam alanı olan iç denetimde çalışan profesyonellerle iletişimini sağlayarak perspektif kazandırmak ve akademik çevrede iç denetim alanında farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Eğitim, 2015-2016 bahar dönemi ve Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin akademik takvimiyle belirlenen, takip eden bahar dönemlerinde haftada üçer saat olmak üzere 14 haftalık bir süreci kapsıyor. Seminerler, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin derslikleri ya da gereklilik halinde TİDE'nin belirleyeceği ofis ve iş alanlarında düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İç denetim eğitimi için protokol imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement