İç Turizmde İzmir Hamlesi - Son Dakika
Güncel

İç Turizmde İzmir Hamlesi

İzmir Turizm ve Tanıtıma Vakfı (İZTAV) öncülüğünde, kentin iç turizminden aldığı payın arttırılması amacıyla "İzmir'e Doyamazsın" Kampanyası başlatıldı.

02.08.2016 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Turizm ve Tanıtıma Vakfı (İZTAV) öncülüğünde, kentin iç turizminden aldığı payın arttırılması amacıyla "İzmir'e Doyamazsın" Kampanyası başlatıldı.

İZTAV'dan yapılan açıklamaya göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yönetim kurulu başkanlığına seçilmesinin ardından yeni tanıtım projesi başlatıldı.

Kente yönelik iç turizmi canlandırmak amacıyla 1 Ağustos'ta start alan kampanya "İzmir'e Doyamazsın" teması altında gerçekleştirilecek.

İzmir'in kültürünü, tarihini, denizini ve lezzetlerini henüz keşfetmeyenleri kentin güzellikleriyle tanıştırmayı amaçlayan kampanya ile özellikle 9 günlük Kurban Bayramı öncesinde tatil planı yapanlara ulaşılması planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZTAV ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kampanya ile turizmdeki hareketliliğe katkıda bulunmayı hedeflediklerine dikkati çekti.

Kocaoğlu, İzmir'in sadece bu kampanya süresince değil, tüm yıl boyunca tatili planlayanlar için her keseye uygun alternatife sahip olduğuna işaret etti.

"İzmir'e Doyamazsın" Kampanyası kapsamında ulusal televizyonlar, radyolar, gazeteler, dergiler, internet siteleri, sosyal medya ve outdoor uygulamaları gibi birçok mecrada duyurular gerçekleştirilecek.

Kentin güzelliklerine, tarihine, lezzetlerine, değerlerine vurgu yapılarak hoşgörülü, huzurlu yaşamın tüm Türkiye'ye anlatılması, böylece yerli turistlerin seyahat rotalarında İzmir'in ilk sıraya yükseltilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İç Turizmde İzmir Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement