İçerde'de Mert ve Eylem'in Öpüşme Sahnesi Dün Geceye Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

İçerde'de Mert ve Eylem'in Öpüşme Sahnesi Dün Geceye Damga Vurdu

Dün akşam İçerde 11. bölümü reytinglerde yine birinci gelirken, geceye Mert ve Eylem'in tutkulu öpüşme sahnesi damga vurdu.

29.11.2016 12:49  Güncelleme: 11:34

Dün akşam yayınlanan İçerde 11. bölümü hem AB hem Total sıralamada birinci geldi. Mert ve Eylem'in tutkulu öpüşme sahnesi dün gecenin en çok konuşulan sahnelerinden oldu. Cesur ve Güzel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün çok konuşulan öpüşme sahnesinden sonra aynı hafta İçerde dizisinde de öpüşme sahnesi vardı.

DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alyanak, Celal'in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli'nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal'in adamları hain olarak Alyanak'ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal'e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert'e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut'u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

UMUT'A BİR ADIM DAHA YAKIN

Yeni bölümün en çok beklenen olaylarından birisi Mert'in, Coşkun ile yüzleşmesi olacak. 11. bölümün son sahnesi yüz yüze gelen ikilinin akıbeti ne olacak merak konusu oldu. Coşkun'da 'Umut'un ardındaki büyük sır yatıyor. Mert bunu Coşkun'un ağzından alabilecek mi heyecanla bekleniyor.

İçerde\'de Mert ve Eylem\'in Öpüşme Sahnesi Dün Geceye Damga Vurdu

Son Dakika Magazin İçerde'de Mert ve Eylem'in Öpüşme Sahnesi Dün Geceye Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement