İçişleri Bakanı Güler Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Güler Vatandaşlarla Bayramlaştı

İçişleri Bakanı Güler Vatandaşlarla Bayramlaştı

İçişleri Bakanı Muammer Güler Ramazan Bayramını Baba ocağı Mardin'de vatandaşlarla bayramlaştı.

08.08.2013 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Muammer Güler Ramazan Bayramını Baba ocağı Mardin'de vatandaşlarla bayramlaştı.

Mardin Merkez Yenişehir mahallesinde bulunan Fuat Yağcı Camisinde bayram namazı kılan bakan güler, namazdan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

-İÇİŞLERİ BAKANI GÜLER BABA OCAĞINDA BAYRAMLAŞTI

Baba ocağında Mardin'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten İçişleri Bakanı Güler, "Mardinli hemşerilerimin ve bütün yurttaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Sağlıklı ve huzur içerisinde nice güzel bayramlara erişmelerini diliyorum. Bu güzel bayram gününde bütün güvenlik kuvvetlerimize, Türk jandarmasına, Türk polisine ve sahil güvenlikteki görevli arkadaşlarımıza bütün kamu görevlilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın bu bayramda Mardin valiliğimizin 'bayram sevincini hep birlikte yaşayalım' şeklinde ki bir kampanyası var bu kampanyaya değerli hemşerilerimizin büyük bir ilgi gösterdiğini duydum memnun oldum. Suriye'den gelen kardeşlerimiz, dindaşlarımız bizim misafirimizdir, onların çadır kentlerde ve konteynır kentlerde olanlarında yanında Mardin'de misafir edilenlerde var onlarında bağrımıza basıyoruz. Onlarında bu zor günlerinde yardım etmenin gururunu yaşıyoruz. Bayramlar böylesine birlik ve beraberlik günleridir. Nice güzel bayramlara sağlık içinde huzur içinde ve güvenlik içinde ulaşalım"dedi.

-BERABERLİĞİMİZ İLELEBET SÜRSÜN

Çözüm süreciyle beraber normalleşmenin çok güzel meyveleri alındığını ifade eden Güler, "Annelerde ağlamasın gözyaşları da akmasın kan akmasın beraberliğimiz daim olsun ama bununla ilgili bütün sorumluluklar bütün yapılması gerekenleri de herkes üzerine düşen vazifeyi de yapsın böyle bir bayramı yaşamak ama bu nihai olsun ilelebet devam etsin, bizim arzu ettiğimizde budur. Bu sağlıklı ortamı bu huzurlu ortamı sürdürmek için bizde elimizden gelen her şeyi yapacağız. İçişleri bakanı olarak böyle bir bayramda baba ocağında bulunmaktan arkadaşlarımla beraber olmaktan dolayı mutluyum. Hepinizin bayramı kutlu olsun" şeklinde konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Güler Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement