İdam Edilirken Affedildi, Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Dünya

İdam Edilirken Affedildi, Son Anda Kurtuldu

İdam Edilirken Affedildi, Son Anda Kurtuldu

Ayaklarının altından çekilen idam sehpasıyla adamın can çekiştiğini gören aile dayanamadı ve son anda adamı affederek idamdan kurtardı.

13.07.2014 17:28

İdam olaylarıyla sıkça gündeme gelen İran'da bu kez bir idam mahkumu son anda idamdan kurtuldu. Ayaklarının altından çekilen idam sehpasıyla adamın can çekiştiğini gören aile dayanamadı ve son anda adamı idamdan kurtardı.

BİRİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMUŞTU

İran'da bir gencin ölümüne sebep olan şahıs mahkeme tarafından idama mahkum edildi. İdam sehpasına getirilen mahkum, görevliler tarafından idam sehpasına çıkarıldı. Bir süre sonra bölgede bulunan görevlilerden biri mahkumun altındaki idam sehpasını devirdi ve mahkum boğazından ipe asılmış şekilde can çekişmeye başladı.

SON ANDA AFFEDİLDİ

Mahkumun ipte can çekiştiğini gören kalabalık çığlıklar atarken maktulun ailesinin tereddüt içinde olduğu görüldü. Görevlilerin defalarca 'Affediyor musun?' sorusuna son anda 'Affettim' cevabını veren maktulun ailesi, mahkumu idam edilmekten son anda kurtardı.

Saniyeler boyunca boynundan iple asılı kalan mahkum affedilmesinin ardından alanda bulunan kişiler tarafından kurtarılıyor. İdam edilmekten kurtulan mahkum ise gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İdam Edilirken Affedildi, Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • MANTIK: Allah, yaratandır. Yarattığı o canı da ancak o alır. Can konusunda kararlar verilen bir ülkenin komşusu olmaktan utanıyorum 76 30 Yanıtla
    olmalı bence: mantık öyle diyorsunda bir an kendini mağdur gör bu katillerin tecavüzcülerin gözü dönmüşlerin eline düşmüş olarak düşün,haklısın bu dünyada hiç kimse allahın verdiği canı almaya hakkı yoktur fakat bunlar birer ders olmalı.. 0 0 Yanlış düşünüyorsun: evet bende tasrif etmem fakat o dediğimiz sadece masum insanlar icin geçerlidir bence. Gercekten o idamdan daha fazlasını hak eden bizim ülkemizde bile cok insan var.Mahsum cocuklara kirli hareketlerde bulunanlar var bu ülkede görüyoruz televizyonlarda.masum insan evine ekmek götürmek icin calısıp gider taş taşır para kazanır eskiya cıkar önünü keser veya ülkemizin askerlerine asker dediğim biziz abilerimiz kardeslerimiz .kursun sıkanlar oluyor ülkenin birliğini bozmaya calısıyorlar iste onlar hak ediyor. 0 0
  • BEYTÜŞŞEBAP73: Niye ipten aldınız su uyur düşman uyumazz 9 79 Yanıtla
  • mustafa: Arkadaşlar 4 yıl önce İran'a turistik gezi için gittik. Kendi aracımızla 5000 km yol katettik. Sürekli dışarda yattık. Yolculuk yapan hemen hemen herkes bir park yada cami bulsa battaniyesini kilimin serip orda geceliyor. Kesinlikle can korkusu yok. Bunun nedeni Allah'ın kanunlarının zengin fakir, güçlü güçsüz herkese eşit bir şekilde uygulanmasıdır. 51 5 Yanıtla
  • JOJO: BU KORKU ONA ÖMÜR BOYU YETER :D BUNDAN SONRA SİNEK DAHİ ÖLDÜREMEZ :D 22 4 Yanıtla
  • ALİ: BU İDAMDA ELEŞTRİLİR BİR YÖNTEMDİR. 2 5 Yanıtla
  • ALİ: BU İDAMDA ELEŞTİRİLİR BİR YÖNTEMDİR 1 5 Yanıtla

Advertisement