İdil'de Yıldırım Çarpması: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İdil'de Yıldırım Çarpması: 1 Yaralı

İdil\'de Yıldırım Çarpması: 1 Yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaylada sürülerini otlatmaya götüren küçük çocuklarına yardım etmek için yaylaya giden bir kişiye yıldırım çarptı.

20.04.2014 20:23  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaylada sürülerini otlatmaya götüren küçük çocuklarına yardım etmek için yaylaya giden bir kişiye yıldırım çarptı. 46 yaşındaki Yusuf Atlan ağır yaralandı. Yusuf Atlan ambulansla Batman'a sevk edildi.

OLAY YERİNE SAĞLIK EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

Olay saat 17.00 sularında İdil ilçesine bağlı Ulak köyünde meydana geldi. Sürülerini otlatmaya götüren çocuklarının yağmurdan etkilenmemesi için yaylaya giden Mehmet Atlan'a yıldırım çarptı. Yıldırım çarpması sonucu Atlan ağır yaralandı. Olayı gören Atlan'ın çocukları durumu diğer aile bireylerine ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olayın duyulmasının ardından olay yerine sağlık ekipleri ve ambulans gönderildi.

ATLAN'IN VÜCUDUNDA DERİN YANIKLAR OLUŞTU

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 46 yaşındaki Yusuf Atlan kaldırıldığı İdil Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından Cizre Devlet Hastanesine sevk edildi. Ağır yaralı olarak Cizre'ye getirilen Atlan, burada yapılan tedavinin ardından hastaneden yanık tedavi ünitesinin olmaması ve Atlan'ın vücudunda oluşan derin yanıklar nedeni ile Batman'a sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İdil'de Yıldırım Çarpması: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement