İdo, Bostancı-Yenikapı-Armutlu Seferlerini, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Bursa Hattı Olarak Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

İdo, Bostancı-Yenikapı-Armutlu Seferlerini, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Bursa Hattı Olarak Değiştirdi

İdo, Bostancı-Yenikapı-Armutlu Seferlerini, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Bursa Hattı Olarak Değiştirdi

Yolcularından gelen talepleri ve İstanbul'un gelişen ulaşım ağındaki değişimleri dikkate alan İDO, yeni bir destinasyon değişikliğine gitti.

25.12.2013 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolcularından gelen talepleri ve İstanbul'un gelişen ulaşım ağındaki değişimleri dikkate alan İDO, yeni bir destinasyon değişikliğine gitti. İDO'nun Bostancı-Yenikapı- Armutlu Tatil Köyü-Armutlu deniz otobüsü hattı, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa (Güzelyalı) olarak değiştirildi.

İDO'dan yapılan açıklamada, İstanbul'da Marmaray hattının ve Kadıköy- Kartal metrosunun açılmasıyla birlikte İDO terminallerindeki yolcu yoğunluğunun Kadıköy ve Yenikapı'ya doğru kaydığına dikkat çekilerek, İDO seferlerinde buna uygun değişimlere gidildiği belirtildi. Buna göre İDO, Bostancı ile Armutlu arasındaki karşılıklı deniz otobüsü seferlerini, İstanbul'da Bostancı yerine Kadıköy'e taşırken, Marmara'nın diğer ucunda da Bursa'yı (Güzelyalı) Armutlu ile birlikte hatta dahil etti. Yeni hattın biletlerinin 21 Aralık 2013 tarihi itibariyle satışa sunulduğu bildirildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İdo, Bostancı-Yenikapı-Armutlu Seferlerini, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Bursa Hattı Olarak Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement