Iğdır'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Iğdır'daki Terör Saldırısı

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'nda çalışan memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Fehmi Şahin'in Ankara'daki evinde yas var. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra eski Devlet Bakanı Kemal Derviş'in de yakın korumalığını yapan Şahin'in şehadet haberi, Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde diş hekimi olduğu öğrenilen eşi Çiğdem Şahin'e yakınları tarafından verildi.

08.09.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'nda çalışan memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Fehmi Şahin'in Ankara'daki evinde yas var.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra eski Devlet Bakanı Kemal Derviş'in de yakın korumalığını yapan Şahin'in şehadet haberi, Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde diş hekimi olduğu öğrenilen eşi Çiğdem Şahin'e yakınları tarafından verildi.

Kurumundan Mamak Aşık Veysel Mahallesi'ndeki evine getirilen Çiğdem Şahin'e yakınları ve çevredeki vatandaşlar destek olmaya çalıştı. Şehidin komşularının da evlerine Türk bayrakları astığı sokağa Mamak Belediyesi taziye çadırı kurdu.

43 yaşındaki Şahin'in yaklaşık 5 ay önce şark görevini yapmak üzere Iğdır'a tayin olduğu öğrenildi.

Şahin'in 11 yaşındaki oğlu Yağız'ın da vefat haberinin ardından katıldığı yaz kampını yarıda keserek Ankara'ya döndüğü bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ilham moskva: allah rehmet elesin 0 0 Yanıtla

Advertisement