İha Afyonkarahisar İl Temsilciliği'nden Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İha Afyonkarahisar İl Temsilciliği'nden Vali Güner'e Ziyaret

İha Afyonkarahisar İl Temsilciliği\'nden Vali Güner\'e Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Gökten Ceylan, Afyonkarahisar’a yeni atanan Vali Hakan Yusuf Güner’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

04.07.2014 15:02

İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Gökten Ceylan, Afyonkarahisar'a yeni atanan Vali Hakan Yusuf Güner'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette kent hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, ziyarette konuşan Ceylan, Türkiye'nin ilk özel haber ajanslarından olan İHA hakkında Vali Güner'e bilgiler verdi. İHA'nın doğru, tarafsız, ilkeli ve hızlı bir haber anlayışıyla yurt geneli ve dünyanın bir çok noktasına haber servisi yaptığını kaydeden Ceylan, ajansın her zaman devlet ve milletin yanında ülke çıkarlarına hizmet ettiğini söyledi.

Ziyarette konuşan Vali Güner ise, İHA'yı önceki görev yaptığı kentlerde de tanıdığını ve takip ettiğini söyleyerek, toplum aydınlanması, gelişmesi noktasında gazetecilere büyük görevler düştüğünü söyledi. Vali Güner, ziyarette son olarak İHA'nın Türk basınında elde ettiği başarıların devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret Ceylan'ın, Vali Güner'e çiçek takdim etmesinin ardından sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha Afyonkarahisar İl Temsilciliği'nden Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement