İha Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı'nın Giresun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

İha Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı'nın Giresun Ziyaretleri

İha Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı\'nın Giresun Ziyaretleri

İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Giresun Valisi Hasan Karahan ve Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret etti.

14.08.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Giresun Valisi Hasan Karahan ve Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaret etti.

İHA Genel Müdür Yardımcısı ve beraberinde bulunan Reklam Koordinatörü Mehmet Tekin, ilk ziyaretini Vali Hasan Karahan'a gerçekleştirdi. İHA'nın habercilikteki başarısını bildiklerini belirten Vali Hasan Karahan "İHA artık kendisini kanıtlamış bir haber kuruluşudur. Çalışma disiplini, haber hassasiyeti, haber öncelikleri takdirle karşılanıyor. İHA'nın üst düzey bir yetkilisini ağırlamaktan da mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim" dedi.

Daha sonra Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaret eden İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Karadenizli ve Ordulu olarak Giresun'u bildiğini ve son yıllarda her geliş gidişlerinde yeni gelişmelerin olduğunu gözlemlediğini söyledi. Ballı, Karadeniz'in olduğu gibi Giresun'un da geleceğinin turizm olduğununa vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu ise İHA Genel Müdür Yardımcısı Ballı'ya bölgenin sorunlarını anlattı. Aksu, Doğu Karadeniz'in bölünmüş yolla adeta denizden koparıldığını belirterek "Ordu Büyükşehir oldu. Şimdi bütün şehir söylemleri var. Bu sistem sorunlarla dolu. Altyapı hazırlanmadan yapılan uygulamalar sıkıntılar oluşturur. Ben Karadeniz Sahil Yolu için eylem yapanlardanım. Özellikle Giresun denizden koparıldı. Birde bizim limanımız var. Denizle aramıza bir de o giriyor. Gürcistan'a giden TIR benim şehrimin ortasından geçiyor. Tirebolu, Perşembe gibi bazı ilçeler bu olumsuzluğu atlattı. Doğa tahrip edilerek yol yapmak gelecek kuşaklara sorumsuzluktur" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı'nın Giresun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement