İhh'dan "Yetim Dayanışma Günleri" - Son Dakika
Yerel

İhh'dan "Yetim Dayanışma Günleri"

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından İskenderun ilçesinde Suriyeli 250 yetim çocuk için eğlence programı düzenlendi.

22.04.2015 21:02

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından İskenderun ilçesinde Suriyeli 250 yetim çocuk için eğlence programı düzenlendi.

İHH İskenderun ile Reyhanlı şubesi "Yetim Dayanışma Günleri" kapsamında İskenderun'da Suriyeli çocuklar için deniz turu gerçekleştirdi. Daha sonra ilçedeki bir parkta eğlenen çocuklara yemek ve dondurma ikram edildi. Parkta oyun oynayan çocuklar, şarkı söyleyip doyasıya eğlendi.

İHH Reyhanlı Yetim Birimi Sorumlusu Adem Kalaycı, AA muhabirine, İHH olarak dünyanın 135 ülkesinde 60 bin yetim için her sene böyle etkinlikler yaptıklarını söyledi.

İlk etkinliklerine Reyhanlı'da başladıklarını, ikinci etkinliklerini ise İskenderun'da gerçekleştirdiklerini anlatan Kalaycı, "Çocuklarımızla yemek öncesi gemi turu yaptık. Daha sonra yemek yedirdik. Şu anda ise çocuklara oyun parkında dondurma dağıttık. Bugünkü etkinliğimize 250 çocuk katıldı. Bu yıl hedefimiz 15 binin üzerinde Suriyeli yetim çocuk ile etkinlik yapmak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İhh'dan 'Yetim Dayanışma Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement