İHH Lojistik Merkezindeki Yangın Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

İHH Lojistik Merkezindeki Yangın Söndürüldü

İHH Lojistik Merkezindeki Yangın Söndürüldü

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfına ait lojistik merkezinde dün gece saat 22.30 sıralarında çıkan yangın tamamen söndürüldü.

31.07.2015 11:29  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'na (İHH) ait lojistik merkezinde dün gece saat 22.30 sıralarında çıkan yangın tamamen söndürüldü.

Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan lojistik merkezinde dün gece elektrik kablosunun kopması sonucu çıktığı bildirilen yangın kısa zamanda büyüdü. Yangında, lojistik merkezindeki ekmek fırını ile deposu tamamen yanarken, can kaybı ve yaralanma olmadığı belirtildi. Ekmek fırını ve deposuna yakın noktada LPG bulunan tankın, ekiplerin müdahalesi ile alev almaması mutlak bir faciayı da önledi. Yangına Hatay Büyükşehir Belediye itfaiye, UMKE-AFAD, bir helikopter, Hatay orman işletmesi olmak üzere 25 araçlık ekiple yapılan müdahalede sabaha karşı yangın tamamen kontrol altına alındı. Soğutma çalışması devam ederken, LPG tankının boşaltıldığı da ifade edildi. Bu arada yangınla ilgili açıklamanın ise İHH Genel Merkezi tarafından yapılacağı belirtildi.

Reyhanlı'da bulunan İHH'nın lojistik merkezindeki fırından günde 170 bin ekmek üretilip, Suriye tarafındaki çadır kampları ile birçok şehir ve köylerde yaşayan Suriyelilere gönderiliyordu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İHH Lojistik Merkezindeki Yangın Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement