İhlas'tan Başkan Babaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İhlas'tan Başkan Babaş'a Ziyaret

İhlas\'tan Başkan Babaş\'a Ziyaret

İhlas Gurubu, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

20.04.2014 15:03

İhlas Gurubu, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Türkiye Gazetesi Kastamonu Temsilcisi Ahmet Baysan ve Yardımcısı Ali Savaş ile İhlas Haber Ajansı Kastamonu İl Temsilcisi Vedat İkizoğlu ve ihlas çalışanları yer aldı.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret eden İhlas gurubu, aynı zamanda Başkan Babaş'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkiye Gazetesi Kastamonu Temsilcisi Ahmet Baysan, Belediye Başkanı Babaş'a "Kastamonu'da yeni bir dönem ve yeni bir anlayış yer aldı. Öncelikle bunun Kastamonu'muza hayırlı olmasını diliyorum. Faaliyetlerinizi yakından takip ediyoruz, sizinle başlayan bu yeni dönemde Belediyemize ve Kastamonu'ya büyük ivmeler kazandıracağınıza inancımız tamdır. Şehrimiz, halkımız ve bizler bu çalışmalarınızdan son derece memnunuz. Gazetemiz Türkiye, kardeş kuruluşumuz İhlas Haber Ajansının yaptığı haberler vasıtasıyla çalışmalarınızı kamuoyumuza ve okuyucularımıza aktaracağız" dedi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyete dile getirerek, "Belediyemizde artık yeni bir dönem başladı. Bunun öncelikle Kastamonu'ya yeni ufuklar açacaktır. İlerlemenin gereği olan özüne bağlı yenilikçi bir değişimle hem Kastamonu'ya, hem gençlerimize hizmet gayreti içersindeyiz. Türkiye Gazetesi'nin ve kardeş kuruluş İhlas Haber Ajansı'nın yaptığı haberler ile Belediyemize verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Asıl sorumluluğun seçildikten sonra başladığını belirten Başkan Babaş, yapılacak çalışmaların kamuoyuna duyurulması noktasında büyük özveri ile çalışanların bundan sonra da desteklerini beklediklerini ve Kastamonu'nun yakın bir zamanda çok daha büyük yatırımlarla buluşacağından hiç kimsenin şüphesinin olmamasını istedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas'tan Başkan Babaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement