İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor - Son Dakika
Yerel

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerle vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

22.07.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerle vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerinden olan Gıda Bankası ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Ramazan Ayı'nda da erzak paketi yardımıyla Köprübaşı'nda 206 ailenin yüzünü güldürdü.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşları büyük takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası birlik, beraberlik ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı geçtiğimiz Ramazan Ayı'nda belirlenen ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulundu. Gerçekleştirilen çalışmayla Köprübaşı'ndan gelen talepler incelenerek gerçek ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 206 kişiye içerisinde zeytin, çay, un, kırmızı mercimek, tuz, şeker, bulgur, makarna, kuru fasulye, nohut, çiçek yağı, arpa şehriye, tel şehriye ve pirinç olmak üzere toplamda 13 üründen oluşan erzak paketi yardımında bulundu.

Köprübaşı'nda 206 gerçek ihtiyaç sahibine destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Her yıl düzenli olarak yaptığımız yardımlarla birlikte bu yıl da 6 bin 664 vatandaşımıza erzak paketlerini ulaştırdık. Köprübaşı ilçemizde de 206 vatandaşımıza erzak paketini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Sadece Ramazan Ayı içerisinde değil, her zaman gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara destekte bulunulduğunu belirten Başkan Ergün, "Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya aralıksız devam edeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Büyükşehirle Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement