II.Becker Karar Ver Cup Yarın Başlıyor - Son Dakika
Güncel

II.Becker Karar Ver Cup Yarın Başlıyor

II.Becker Karar Ver Cup Yarın Başlıyor

Türkiye'nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvası 'II. Becker Karar Ver Cup', yarın Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nde başlıyor.

06.09.2016 09:27  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın şiddetine, çocuk gelinler ve başlık parasına basketbol yoluyla dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Turnuvada bu yıl 4 takım mücadele edecek. Bornova Belediyesi ve İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği İZSİAD' ın desteğiyle, Adana firması İMC Pergola ve İstanbul firması Semih Tekstil sponsorluğunda düzenlenecek Turnuvanın sosyal bir etkinlik havasında geçmesi planlanıyor.

Turnuvanın tanıtımı için İzmir' de birçok kurum ve kuruluşu ziyaret ederek destek isteyen Becker Türkiye CEO' su ve Bornova Becker Spor Başkanı Volkan Kebir, Kulübün geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve bu yıl yürütülecek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bornova Becker Spor'un potaya top atan bir basketbol takımı olmaktan öte topluma fayda sağlayacak birçok proje hayata geçirdiğini ifade eden Kebir, Zihinsel Engelli çocuklar, Kanser tedavisi gören çocuklar ve ihtiyaç sahibi çocuklar için yürütülecek yeni çalışmalar planladıklarını anlattı. Kadın şiddetine, çocuk gelinlere, başlık parasına dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenledikleri Becker Karar Ver Cup' a katılım gösteren takımlara da teşekkür eden Kebir, turnuvanın etkisinin artması için katılım olarak destek beklediklerini söyledi. Farkındalığın yaratılması ve yayılması konusunda basın kuruluşlarından da destek beklediklerini ifade eden Bornova Becker Spor Başkanı Volkan Kebir; "destekçi, sponsor, katılımcı, izleyici, basın, ne kadar çok bize destek verirse bu projenin etkisi o kadar yüksek olacaktır. Bu önemli projeye her kurum ve kuruluşun, herkesin katılımını bekliyor, kendi görev ve etki alanı dahilinde üzerine düşeni yapmasını rica ediyoruz. Böylelikle amaca ulaşma konusunda önemli yol kat etmiş olacağız."dedi.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Becker Karar Ver Cup, 7-8-9 Eylül tarihlerinde Point Bornova Alışveriş Merkezi yanında yapımı yeni tamamlanan Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek. Turnuvada, Bornova Becker Spor, Edremit Belediyesi Güre Basketbol, Kırçiçeği Bodrum Basket ve Urla Belediyesi Basketbol takımları mücadele edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel II.Becker Karar Ver Cup Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement