İki Dalda 14 Saniye Farkla Türkiye İkincisi Oldular - Son Dakika
Yerel

İki Dalda 14 Saniye Farkla Türkiye İkincisi Oldular

İki Dalda 14 Saniye Farkla Türkiye İkincisi Oldular

Konya’da gerçekleşen Liseler Arası Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Erkenek Şehit Gökhan Kuzu Anadolu Lisesi 14 saniye farkla İkinci oldu.

02.07.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da gerçekleşen Liseler Arası Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Erkenek Şehit Gökhan Kuzu Anadolu Lisesi 14 saniye farkla İkinci oldu.

Malatya'da yapılan Liseler Arası Bisiklet yarışmasında birinciliği alarak Konya'da yapılan şampiyonaya katılan Erkenek Şehit Gökhan Kuzu Lisesi öğrencileri Burçin Salman, Beyza Balaban, Zehra Kargın ve Derya Kutludoğmuş hız ve mesafe kategorilerinde Türkiye ikiciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Doğanşehir'e dönen sporcular Milli Eğitim İlçe Müdürü Caner Güler, Okul Müdürü Abdullah Duran ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Küçük ile birlikte Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan'ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam İnan öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, "Öğrencilerimizi Konya'da yapılan okullar arası Türkiye bisiklet yarışında gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu başarının sağlanmasında emeği geçen başta milli eğitim müdürümüze, okul müdürümüze, beden eğimi öğretmenimize teşekkür ediyorum. Onların çalışması ve yönlendirmesi ile bu noktaya gelindi. Bu belki bizi de bisiklet sporunun yaygınlaşması için küçük bir adım gibi görülebilir ama bu başarılı kardeşlerimiz kendi akranları ve arkasından gelen öğrencilerimize bir rol model olaraktan örnek teşkil edecektir inşallah" dedi.

Öğrencilerden Zehra Kargın ise konuşmasında Kaymakam Memiş İnan'a sundukları imkanlardan dolayı teşekkür ederek "bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın gelecekte bizi örnek alarak bizden daha iyi derece yapabileceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Ziyarette öğrenciler Konya'dan getirdikleri hediyeyi Kaymakam Memiş İnan'a takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İki Dalda 14 Saniye Farkla Türkiye İkincisi Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement