İkinci Kattan İple İnerken Asılı Kalan Çocuk Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

İkinci Kattan İple İnerken Asılı Kalan Çocuk Öldü

İkinci Kattan İple İnerken Asılı Kalan Çocuk Öldü

Konya'da ikinci kattaki evlerinden beline bağladığı iple inmeye çalışan 14 yaşındaki Halil Tutmaz, ipin balkona takılması sonucu havada asılı kalarak yaşamını yitirdi.

13.05.2016 21:11  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Tepekent Mahallesi'nde anne ve babası evde olmayan 14 yaşındaki Halil Tutmaz, birinci katın demir parmaklıklarından yukarı tırmanıp ikinci kattaki evlerine girdi. Bir süre sonra tekrar aşağı inmek isteyen çocuk, bu kez beline ipi bağlayıp kendisini aşağıya sarkıttı.

İP TAKILINCA ASILI KALDI

Tutmaz aşağı doğru inerken, ip birinci kat balkonuna takıldı. Havada asılı kalan Tutmaz'ı fark eden çevre sakinleri, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrollerde Tutmaz'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

BOĞULARAK ÖLDÜĞÜ İDDİASI

Havada asılı kalan Halil Tutmaz'ın beline bağladığı ipin göğsüne doğru kaydığı, bu nedenle de boğularak öldüğü iddia edildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Halil Tutmaz'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Meram TIp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

İNMEYE ÇALIŞTIĞI BALKONDA FOTOĞRAF

Halil'den geriye ise sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, inmeye çalıştığı balkonun demir korkuluklarında çektirdiği fotoğrafı kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İkinci Kattan İple İnerken Asılı Kalan Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • serdar t: haberin verilisine bakarmisiniz annesi babasi evde olamayan nedir abi 11 0 Yanıtla
  • 1dost: Küçükken ben de çok yaramazdim...ben de çok õlümlerden dõndüm 5 1 Yanıtla

Advertisement