İlaca Erişimin Teknolojik Yolu - Son Dakika
Güncel

İlaca Erişimin Teknolojik Yolu

EDAK Kurumsal web sitesi ve portali çağdaş, kullanıcı odaklı ve kişisel hizmet anlayışıyla yeniden tasarlandı.

05.02.2015 11:19

Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki 27 il ve 357 ilçeye 15 şube, 4 bin 260 ortak eczacısı ve 700 çalışanıyla Türkiye'nin en büyük ecza kooperatiflerinden biri olarak öne çıkan EDAK, daha iyi ve çağdaş hizmet sunabilmek için Nexum işbirliğiyle internet odaklı projelerini hayata geçirdi.

Ulusal ve uluslararası arenadaki kurum ve markaların bilişim, e-ticaret ve tasarım alanında başarılı projelerine imza atan Nexum, Türkiye'nin en büyük üçüncü ecza kooperatifi olan EDAK'ın kurumsal web sitesini ve eczacılara özel tedarik portali olan Mavikasa uygulamasını yeniledi. EDAK'a üye eczacılar ve tedarikçiler yenilenen www.edak.org.tr sitesinden eriştikleri Mavikasa uygulaması sayesinde ilaç dışı kategorilerdeki ürünler hakkında doğru ürün bilgilerine daha hızlı ve kolay ulaşabiliyorlar.

Tasarım aşaması öncesinde yapılan uzun ve detaylı kullanıcı araştırmaları ışığında hazırlanan EDAK Web sitesi ve Mavikasa portali için en güncel internet teknolojileri kullanıldı. İnteraktif, dinamik ve zengin sayfalardan oluşan EDAK web sitesi kullanıcı alışkanlıkları göz önüne alınarak tasarlandı.

Hızlı erişim menüsü, yenilikçi ara yüz tasarım ve uygulamaları, kullanıcı odaklı yapısıyla ön plana çıkan web sitesi, responsive design özelliği sayesinde akıllı telefon ve tablet ekranlarında kullanılan cihazın ekran boyutlarına göre otomatik olarak biçimleniyor.

Mavikasa uygulaması, CRM sistemi ile uyumlu çalışan yapısı sayesinde hem hızlı hem de kolay işlem yapabilme özelliklerine sahip. Kullanıcılar kolaylıkla ürün detaylarını inceleyerek seçim yapma ve satın alma yapabiliyorlar. Yenilenen arama motoru sayesinde istenilen ürünü bulmak çok daha kolay hale geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlaca Erişimin Teknolojik Yolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement