İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden İstanbul Gezisi - Son Dakika
Yerel

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden İstanbul Gezisi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü\'nden İstanbul Gezisi

Balıkesir’in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi ile yöneticiler hem eğitim fuarını gezdi, hem de İstanbul’u yakından tanıma fırsatı buldular.

07.04.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi ile yöneticiler hem eğitim fuarını gezdi, hem de İstanbul'u yakından tanıma fırsatı buldular.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Edremit, Burhaniye ve Gömeç ilçelerinden Eğitim Yöneticilerinin katılımıyla eğitimde iyi örnekler uygulaması konusunda öncü okulların ziyareti, eğitim ekipmanları ve materyalleri fuarının ziyareti ile tarihi ve turistik yerlerin gezilmesi amacıyla İstanbul'a gezi düzenlendi.

Gezide Eyüp Sultan Camisi, Piyer Loti Tepesi, Panorama 1453, Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camisi, Boğaz Turu gibi tarihi ve turistik yerler ile Birikim Koleji, CNR' de düzenlenen Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı ziyaret edildi. Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'un organize ettiği geziye komşu ilçelerden Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen, Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden İstanbul Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement