İlkadım Belediyesi "Samsun Tanıtım Günleri"Nde - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediyesi "Samsun Tanıtım Günleri"Nde

İlkadım Belediyesi "Samsun Tanıtım Günleri"Nde

Samsun Valiliği ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) öncülüğünde gerçekleştirilen "Samsun Tanıtım Günleri" Fuarı İstanbul Feshane'de başladı.

14.03.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valiliği ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) öncülüğünde gerçekleştirilen "Samsun Tanıtım Günleri" Fuarı İstanbul Feshane'de başladı.

Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cuma namazından sonra mehteran eşliğinde çalınan milli marşlarla Eyüp-Feshane'ye gelindi. 13-16 Mart tarihleri süresince devam eden Tanıtım Günleri Fuarı kurdele kesimi töreni ile açıldı. Törene, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hüseyin Bürge, Ahmet Boğa Öğütken, İsmet Uçma, Prof.Dr. Sevim Savaşer, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Gençlik ve Spor Müsteşarı Aslan Karanfil, Bafra Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Asarcık Belediye Başkanı İlyas Acar, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Kaya Aşcı, üst düzey bürokratlar, Samsunlu iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Her yıl geleneksel yapılan ve bu 7'incisi düzenlenen fuarda, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım Belediyesi, Kavak Belediyesi, Bafra Belediyesi, Çarşamba Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi, Salıpazarı Belediyesi olmak üzere toplam 60 stant kuruldu.

İLKADIM STANDINA YOĞUN İLGİ

Samsun'un en büyük ilçesi İlkadım Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçilerin uğrak mekanı haline gelen İlkadım Belediyesi standına İstanbul'daki Samsunlular da yoğun ilgi gösterdi. Perşembe günü başlayan ve 4 gün boyunca sürecek olan "Samsun Tanıtım Günleri' programında Mustafa Ceceli ve İsmail Türüt'ün yanı sıra Samsun'un yöresel sanatçıları Hüseyin Şimşek, Ümit Kurşun, Sibel Yıldırım ve Samsunlu Fehmi konser verecek.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 17 ilçe kaymakamlığı ve ilçe belediyeleri iş birliği ile perşembe günü başlayan Samsun Tanıtım Günleri pazar gününe kadar devam edecek.

Fuar alanında 60'a yakın stant kurularak Samsun'un tarihi yapısı, turizmi, yöresel örf ve adetleri tanıtılıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediyesi 'Samsun Tanıtım Günleri'Nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement