İlker Dirice DRC Motors İle Luxury Car Sektöründe - Son Dakika
Ekonomi

İlker Dirice DRC Motors İle Luxury Car Sektöründe

İlker Dirice DRC Motors İle Luxury Car Sektöründe

Türkiye'nin genç girişimcileri arasında yer alan ve 2013 yılından bu lojistik alanında TRF ve DRC Lojistik Yatırım A.Ş. ile iş hayatına devam eden İlker Dirice, 2020 yılı ile birlikte lüks araç işine de girmiş durumda.

08.01.2021 11:09  Güncelleme: 11:59

DRC Motors şirketi ile girmiş olduğu Luxury Car sektöründe, müşterilerine kaliteli hizmetler sunarak, yüksek segmentli araçları gönül rahatlığı ile almalarını sağlıyor.

1990 İstanbul doğumlu olan İlker Dirice, genç yaşında atılmış olduğu iş hayatında başarıya ulaşmış ve 2015 yılında sektörün lider firmalarına hizmet vermeye başlamış. Transit geçişler için gerekli belge işlemlerini günün her saati yapan DRC Lojistik, sağlamış olduğu kolaylıklar nedeni ile nakliyat firmaları tarafından tercih ediliyor.

DRC Lojistik İle Beklemeye Son

İlker Dirice yönetiminde lojistik alanında faaliyetini sürdüren DRC Lojistik, nakliyat firmalarının çözüm ortağı olarak Avrupa'nın tüm ülkelerine gümrük işlemleri hizmetleri veriyor. Transit geçişler için teminatlı işlemlerin yanında, ayrıca Gümrükleme işlemleri içinde hizmet veren Dirice, sunduğu kaliteli hizmetler doğrultusunda müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutuyor.

2013 yılında kurulmuş olan TRF Lojistik Yatırım A. Ş.ve DRC Lojistik ile lojistik alanında hizmetlerini her yıl arttıran firma, köklü nakliyat firmaları için transit geçiş, teminatlı işlemler, gümrük işlemlerini sürdürüyor. 7 yıllık süreçte her yıl iş hacmini büyüten DRC Lojistik, Almanya, İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre, Fransa, Polonya, İspanya başta olmak üzere, tüm Avrupa ülkelerine hizmet veriyor.

DRC Motors İş Başında

Motorlu araçlar tutkunu olan İlker Dirice, 2019 yılında almış olduğu karar doğrultusunda, ikinci el piyasasına girmiş durumda. Lüks araçlarda özellikle alıcılar için sonradan çıkan sorunlar ciddi anlamda can sıkıcı olduğu için, bu durumları bertaraf etmek adına kurulmuş olan DRC Motors, henüz ilk yılında ciddi bir satış rakamına ulaşmış durumda.

İkinci el araçların detaylı ekspertiz işlemlerini yapan DRC Motors, ayrıca covid-19 kapsamında satışı yapılan tüm araçlar için hijyenik temizlik de sağlayarak, sonrasında müşterilerine araçlarını teslim ediyor. Güvenle yüksek segmentli araçlar almanıza imkan sunan DRC Motors, 2021 yılında daha fazla araç alımı gerçekleştirecek.

Araçlar İçin Özel Stüdyo Kuruluyor

Araçlara ilgisi bilinen İlker Dirice, önceki yıllarda hobi amaçlı olarak gelen talepler doğrultusunda yakın çevresi için uygun araçları bulurken, artık bu işi kendi bünyesine katarak, başta yakın çevresi olmak üzere, yeni araç almak isteyenlerin tercihleri arasında bulunuyor.

2021 yılı için projeleri arasına almış olduğu araçlar için özel foto ve video çekim stüdyosu için de kolları sıvamış durumda. Araçların çeşitli ışıklara maruz kalmadan, özel bir stüdyoda çekimlerinin yapılarak, müşterilerine daha detaylı sunum yapılması planlanıyor.

Son Dakika Ekonomi İlker Dirice DRC Motors İle Luxury Car Sektöründe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement