Kepez'de İlköğretim Öğrencileri Tütüncü ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kepez'de İlköğretim Öğrencileri Tütüncü ile Bir Araya Geldi

Kepez\'de İlköğretim Öğrencileri Tütüncü ile Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, fikirlerini dinlemek ve belediyenin işleyişini yerinde görmeleri amacıyla ilköğretim öğrencilerini belediyede ağırlıyor.

15.10.2014 12:31  Güncelleme: 12:41

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, fikirlerini dinlemek ve belediyenin işleyişini yerinde görmeleri amacıyla ilköğretim öğrencilerini belediyede ağırlıyor.

Geçtiğimiz dönem başlatılan eğitim çalışması kapsamında Aslanlar Ortaokulu ve Cengiz Topel Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencileri belediyede misafir edildi. Öğrenciler, ilk olarak Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli eşliğinde belediyenin müdürlüklerini gezdi. Daha sonra öğrenciler, meclis salonunda düzenlenen söyleşi de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, başlattıkları söyleşi çalışması ile öğrenciler ile belediye arasında güzel bir gönül bağının kurulmasını amaçladıklarını, öğrencilerin belediyeyi ziyaret ederek hem yerel yönetimle ilgili çalışmaları yerinde gördüğünü hem de taleplerini doğrudan iletme imkanı bulduğunu ifade etti. Meclis salonunda misafir ettikleri öğrencilerin gelecekte de bu salonda oturmalarını arzu ettiğini kaydeden Başkan Tütüncü, "İnşallah bugün misafir etimiz öğrencilerimizin içinden meclis üyeleri, belediye başkan adayları çıkar" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilere yapılan yatırımın Türkiye'nin geleceğine yapıldığına işaret ederek, öğrencilere şöyle seslendi:

"Hepiniz 15-20 yıl sonra bu ülkenin çok önemli güçleri olacaksınız. Sizler de dilerim ki, kendinizi çok iyi geliştirerek, kendinizi geleceğe taşırsınız. Günün birinde görevi bizlerden devraldığınız zaman, bizim yaptığımız işlerin çok ötesinde işler yapmanızı arzu ediyorum. Biz, bizden öncekilerden aldığımız bayrağı ileriye götürmeye gayret ettik. Bunda da başarılı olduk. Sizlere güzel bir Türkiye ve şehir bırakmak istiyoruz."

Öğrencilerin belediye ve kentle ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Tütüncü, ziyaretin sonunda öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu'nun, "Bir Destandır Çanakkale" adlı kitabını hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de İlköğretim Öğrencileri Tütüncü ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement