İller Bankası Genel Müdürü Dedeoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İller Bankası Genel Müdürü Dedeoğlu Açıklaması

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Gökçedere beldesinde kanalizasyon inşaatının haziran ayı itibariyla başlayacağını söyledi.

16.05.2015 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Gökçedere beldesinde kanalizasyon inşaatının haziran ayı itibariyla başlayacağını söyledi.

Gökçedere Belediye Başkanı Necmettin Bakır'ı ziyaretinde konuşan Dedeoğlu, projenin yüzde 50'si hibe ve yüzde 50'si de kredi şeklinde SUKAP projesi olduğunu belirterek, bunun yaklaşık 7 milyon 860 bin liraya malolacağını kaydetti.

Dedeoğlu, bunun ihalesinin gerçekleştirilediğini ifade ederek, "3 milyon 962 bin liraya ihale edildi. İhale mevzuatı gereği itiraz sürelerinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimini yapacağız ve inşaatımız başlayacak. Muhtemelen bu ayın sonu itibariyle yer teslimini gerçekleştirmiş olacağız ve Haziran ayı başında da yüklenici firmamız burada ilk kazmayı vurmuş olacak" diye konuştu.

Dedeoğlu, projenin hazır olduğunu ve inşaatın bir yıl içerisinde bitirileceğini ifade ederek, işlerin sağlam şekilde yapılması için bölge müdürlüğü vasıtasıyla kontrollerin ve denetimlerin sürekli olarak yapıldığını kaydetti.

Suyun hayati bir gereksinim olduğuna işaret eden Dedeoğlu, "Köylerimizin, beldelerimizin, ilçelerimizin, illerimizin ihtiyacı olması halinde boru yardımında bulunuyoruz, projelere de öncelik veriyoruz. Çünkü su yoksa başka bir hizmetin hiçbir kıymeti yok. Onun için orada hiçbir parti ayrım yapmadan herkese hizmet ediyoruz. Bankamız güçlü, bu güçlü haliyle daha çok yardım yapmaya devam ederiz" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Naci Ağbal da SUKAP projesini ilk etapta 5 yıllık bir proje olarak öngördüklerini söyledi.

Projenin bir yıl içerisinde tamamlanacağına inandığına dikkati çeken Ağbal, "Gökçedere'de vatandaşlarımızca bize sorun olarak aktarılan bu konu çözülmüş olacak. İnşallah Gökçedere, daha temiz bir kanalizasyon sistemine dahil olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İller Bankası Genel Müdürü Dedeoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement