İmamın Karısını Kaçıran Muhtar Saray'a Çağrılmadı - Son Dakika
Güncel

İmamın Karısını Kaçıran Muhtar Saray'a Çağrılmadı

Alanya'da köy imamının eşinin kaçırdığı iddiasıyla ifadesi alınan Muhtar M.Y., Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına çağrılmadı.

05.01.2016 15:51  Güncelleme: 18:32

Alanya'da geçtiğimiz günlerde imamın karısıyla kaçan muhtar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği muhtarlar toplantısına çağrılmadı. Daha önce toplantıya katılacak muhtarlar listesinde bulunan Muhtar M Y.'nin telefonla aranarak, listeden çıkartıldığı bilgisinin verildiği öğrenildi.

ÖNCE TOPLANTI SONRA YEMEK

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı muhtarlar toplantısına, Alanya'dan Yeniköy Muhtarı Ahmet Göktaş, Hocalar Muhtarı İbrahim Çetin katılacak. Muhtarlar toplantısının ardından aynı gün Cumhurbaşkanı ile birlikte yemek yiyecek muhtarlar, yeniden Alanya'ya dönecek. Yeniköy Mahalle Muhtarı Ahmet Göktaş, "Cumhurbaşkanımız ile buluşacak olmanın onuru ve heyecanını yaşıyoruz. Bu buluşmayı bizlere sunanlara da teşekkür ediyoruz." dedi.

İMAMIN EŞİNİ KAÇIRAN MUHTARA VETO

Öte yandan, geçen hafta köy imamının eşini kaçırdığı iddiasıyla jandarma tarafından ifadesi alınan Muhtar M.Y.'nin de önce listeye dahil edildiği, ancak bu olayın ardından listeden adının çıkarıldığı ve durumun kendisine telefonla tebliğ edildiği öğrenildi.

MUHTAR AÇIKLAMASI

Muhtar M.Y., İHA'ya yaptığı açıklamada, kendisinin telefonla Ankara'dan arandığını, Alanya'daki muhtarların daha önce üçerli gruplar halinde davet edilirken bu defa ikişerli gruplar halinde davet edildiği için kendisinin listeden çıkartıldığını iddia etti. Muhtar M.Y., listedeki değişikliğin daha önce yaşanan kadın kaçırma olayıyla ilgisinin bulunmadığını ileri sürdü.

Alanya'nın Gümüşgöze Mahallesi'nin evli ve 3 çocuk babası olan Muhtarı M.Y. (40), yine evli ve iki çocuk annesi olan mahalle imamının karısıyla kaçtığı gerekçesiyle jandarma tarafından ifadesi alınmış ve serbest bırakılmıştı. İmam ise olayın ortaya çıkmasının ardından eşinden ayrılmak için boşanma davası açmıştı.

İmamın Karısını Kaçıran Muhtar Saray\'a Çağrılmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İmamın Karısını Kaçıran Muhtar Saray'a Çağrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • semih: normalde böyle adamlar cagirilir.bu sefer neden boylyle olmuş. 0 0 Yanıtla
  • DOĞULU: ŞURAYA HAVADAN BÌR OBÙS MERMÌSÌ ÒYLE GÙZEL OLURKÌ,BUNLAR ELÌNDE SÌLAH,GÙYA KÙRTLERE HÌZMET EDECEKLER,ÌNANAN NAĞMERTTÌRBE. 0 0 Yanıtla
  • ..........: YENİ TÜRKİYEDE İFFET NAMUS AR SORULMAZ ARANMAZ OLMUŞ. ALLAH İSLAH EYLESİN. 0 0 Yanıtla
  • ankara06: hay sizin imaminizinda sarayinizin da baska haber yok degil mi ulkenin gundeminde. bu ne rezillik ya 0 0 Yanıtla
  • selo : bi taşla iki kuş 0 0 Yanıtla
  • GURURSUZ AC MUHTARLA: BU SAHTEKARIN DAVETINE KATILAN GURURSUZ YALAKA MUHTARLAR GURURSUZLAR BIRBIRINI SARAYDA AGIRLIYORLAR ALAYI DAVET EDENDE DAYIL HEPSI GURURSUZ SIFATLAR YALAKALAR. 0 0 Yanıtla
  • tc: Niye bu tarz olaylara ak koyunlar alisiktir 0 0 Yanıtla
  • Habip : Başkanlık ta başkanlık. muhtarlar bahane Başkanlık şahane. 0 0 Yanıtla
  • gara: saraydanda birini kaçırır diye korkmuşlardır 0 0 Yanıtla
  • diyarbakirli: acaba imam muhtarin karisni kacirsadi cağirlarmiydi? 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement