İntihar Eden Kadının Eşi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Kadının Eşi Tutuklandı

İntihar Eden Kadının Eşi Tutuklandı

Adana'da şiddet gördüğünü iddia ederek eşinden şikayetçi olduktan sonra intihar eden 19 yaşındaki Tuba Şahin'in eşi tutuklandı.

25.03.2015 18:13  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek şikayetçi olduktan sonra intihar eden 19 yaşındaki Tuba Şahin'in ölmeden önce suçladığı eşi 25 yaşındaki Mustafa Şahin tutuklandı.

KOCASI AİLESİYLE GÖRÜŞMESİNE İZİN VERMEDİ

Merkez Seyhan İlçesi'nin İsmetpaşa Mahallesi'nde oturan Tuba Şahin, 5 ay önce demir ustası Mustafa Şahin ile aşk evliliği yaptı. İddiaya göre Mustafa Şahin eşinin ailesi ile görüşmesine izin vermeyerek genç kadına şiddet uygulamaya başladı.

AİLESİNİN EVİNE DÖNDÜ

Tuba Şahin geçen pazartesi günü merkez Seyhan İlçesi'ndeki Denizli Polis Merkezi Amirliği'ne giderek eşinden şikayetçi oldu ardından da aynı mahallede oturan ailesinin evine döndü.

BALKONDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

"Başıma bir iş gelirse sorumlusu eşim Mustafa ve ailesidir" diyen genç kadın aynı gün saat 01.00 sıralarında oturdukları apartmanın 7'nci katındaki evlerinin balkonundan atladı. Tek katlı işyerinin damına düşen Şahin, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi Elazığ'da toprağa verildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Polis tarafından ifadeleri alınan Tuba Şahin'in ailesi, kızlarını 5 aydır göremediklerini, eşinin ona ailesiyle birlikte şiddet uyguladığını öne sürdü. Şahin'in intiharının ardından gözaltına alınan Mustafa Şahin suçlamaları kabul etmedi.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Mustafa Şahin 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'Tehdit' suçlarından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Kadının Eşi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • a.çççççç: yaşın kaç daha be kızım ne acelen vardı da 19 yaşında evlendin allah gani gani rahmet eylesin sana 20 0 Yanıtla
  • Ahmet Bicer : Bu Adana cok karisik Cok pislik var. 17 2 Yanıtla
  • cübbeli: Ulan herpislik bu adanada 13 3 Yanıtla
  • serkan Yılmaz: Her zaman olduğu gibi Adana 8 5 Yanıtla
  • Keyo: Adana zor corafya 12 1 Yanıtla
  • alpeer t: gene adana gene vahşet 8 4 Yanıtla
  • ALPER T: GENE ADANA GENE VAHŞET 6 5 Yanıtla
  • greyfurt: Böyle kişilere kız vermeyeceksin. Alırken en güzeli en sosyetiğini isterler. Aldıktan sonra eve kapatır şiddetle nefes aldırmazlar. Kadın ailesini haftada bir ziyaret hakkı var. Öyle yasak koyamazsın. Onunda anası babası var. Böyle kızı haketmiyorsun. Gidip adananın köylerinden evlenseydin. Belki sesini çıkarmazdı sana. 7 2 Yanıtla
  • Cem : Adana lütfen diyorum yeter artık insanlıktan utanıyoruz 4 3 Yanıtla
  • Allahın a kadar adanaliyim: Adana kadar başınıza taş düşsün istanbul çok iyi ya birde oraya bakıp konuşun cahil millet hep yaa .. 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement