Irak Kültür Müsteşarı Salman'dan Asü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Irak Kültür Müsteşarı Salman'dan Asü'ye Ziyaret

Irak Kültür Müsteşarı Prof. Dr. Salman Daood Salman, Iraklı öğrencileri ziyaret etmek ve üniversitedeki eğitim öğretim şartlarını yerinde incelemek için Aksaray Üniversitesi’ni (ASÜ) ziyaret etti.

03.02.2015 10:46

Irak Kültür Müsteşarı Prof. Dr. Salman Daood Salman, Iraklı öğrencileri ziyaret etmek ve üniversitedeki eğitim öğretim şartlarını yerinde incelemek için Aksaray Üniversitesi'ni (ASÜ) ziyaret etti.

Salman, ziyarette yaptığı açıklamada, üniversitenin yeni kurulmuş olmasına rağmen çok gelişmiş bir üniversite olduğunu söyledi.

Iraklı öğrencilerin bu bağlamda çok şanslı olduğunu aktaran Acar, "Kendilerinin böyle güzel bir ortamda eğitim öğretim görmelerinden dolayı son derece mutlu oldum. ASÜ çok donanımlı laboratuvarlara ve fakültelere sahip. İnşallah buraya daha fazla Iraklı çocuklarımız gelir ve buradaki eğitim nimetlerinden istifade eder" diye konuştu.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar ise Türkiye'deki öğrenciler ile başka ülkelerden gelen öğrencilerin üniversitede aynı imkanlara sahip olduğunu belirterek, amaçlarının en iyi şekilde üniversiteye hizmet etmek olduğunu kaydetti. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Irak Kültür Müsteşarı Salman'dan Asü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement