İş Dünyası İkinci Kez Rekora Koştu - Son Dakika
Güncel

İş Dünyası İkinci Kez Rekora Koştu

Fanatik Gazetesi ve Antrenmanyap işbirliği ile düzenlenen ve dünyada örneği bulunmayan INDOOR CUP Şirketler Arası Salon Atletizm Oyunları'nın ikincisi Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleşti.

09.12.2014 17:03

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası niteliğinde olan ve Türkiye Atletizm Federasyonu'nun desteklediği INDOOR CUP 2, spor tecrübesi olmayan ama hayatına sporu katmak isteyen katılımcıları ikinci kez bir araya getirdi. İş hayatının yoğun temposundan aktif yaşama çalışanlarını teşvik eden şirketler, katılımcıların çocukları için düzenlenen minikler koşusuyla da ailece spor dolu bir gün geçirdiler. Kidz Mondo sponsorluğunda düzenlenen yarışlarda, Türk atletizmine olimpiyatlardaki ilk gümüş madalya kazandıran, Türkiye ve Avrupa rekoru sahibi Etiyopya asıllı Türk orta ve uzun mesafe koşucusu Elvan Abeylegesse'de kızı Arsema ile birlikte miniklere destek oldu. Esra Eczacıbaşı, Mayıs 2014'te Portekiz'de gerçekleşen dünya şampiyonasında Down sendromlu kategorisi gülle atmada Dünya 2.si olan Anıl Demir'in de katıldığı yarışlar renkli görüntülere sahne oldu.

INDOOR CUP 2 öncesinde gerçekleştirilen iki antrenman ile bir araya gelen katılımcılar ilk defa gülle atmayı, yüksek atlamayı ve takozdan koşuya çıkmayı öğrendiler. Katılımcıların hem rakip hem de dost olarak 9 branşta yarıştığı turnuvada 500 yakın katılımcı, 60, 200, 400, 800, 2000 metre koşuları, 4x200 metre bayrak yarışı, gülle atma, yüksek atlama ve uzun atlama dallarında birincilik için mücadele etti.

INDOOR CUP 2 etkinliğine katılan firmalar; Akbank, Akkök Holding, Borusan, Bp, Coca Cola İçecek, Doğan Dağıtım, Doğuş Otomotiv, Eczacıbaşı, Erensan, Fanatik, Finansbank, Ford Otosan, Hürriyet, Koç Sistem, Marks&Spencer, Migros, Nesine.com, Odeabank, Pegasus, Saran Holding, Tekfen Holding, Tek Girişim, Tofaş, Turkcell, Yapı Kredi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Dünyası İkinci Kez Rekora Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement