İşçilerin Canı Bu Kadar Ucuz Mu? - Son Dakika
Yerel

İşçilerin Canı Bu Kadar Ucuz Mu?

İşçilerin Canı Bu Kadar Ucuz Mu?

Manisa’nın Kula ilçesinde her gün binlerce aracın geçtiği İzmir-Ankara D-300 Karayolu üzerindeki refüjde hiçbir güvenlik önlemi almadan çalıştırılan işçiler adeta kazalara davetiye çıkardı.

03.08.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesinde her gün binlerce aracın geçtiği İzmir-Ankara D-300 Karayolu üzerindeki refüjde hiçbir güvenlik önlemi almadan çalıştırılan işçiler adeta kazalara davetiye çıkardı. Yaşanan onca iş kazalara rağmen Kula'daki belediye işçilerinin hiç bir güvenlik önlemi alınmadan çalıştırılması akıllara 'İşçinin canı bu kadar ucuz mu?' sorusunu getirdi.

Kula Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan bayan işçiler yaptıkları çalışmayla adeta ölüme davetiye çıkardılar. Kula Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı çalışan bayan işçilerin refüjde çalışırken belediye tarafından yola herhangi bir uyarı işareti konulmaması ve trafiğin yoğun olduğu yolda bayan işçilerin yola taşarak çalışması sürücülerin tepkisini çekti.

İşçilerin yüzlerce aracın geçtiği İzmir Ankara D-300 karayolu üzerinde bulunan refüjde çiçeklendirme çalışmaları esnasında hiçbir güvenlik önlemi olmadan çalışmaları, yaşanan iş kazalarından ders alınmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Yol üzerinde çalışma yapıldığına dair hiçbir uyarı olmaması ve işçilerin güvenliği için yola duba konulmaması tehlikeyi daha da artırdı.

Belediye işçilerinin tedbirsiz bir şekilde çalışması tepki çekerken, yoldan geçen sürücüler tepkilerini korna basarak gösterdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşçilerin Canı Bu Kadar Ucuz Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement