Av Bayisini Yağmalayan Göstericiler, Güvenlik Güçlerine Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Av Bayisini Yağmalayan Göstericiler, Güvenlik Güçlerine Saldırdı

Muş'un Varto ilçesinde bir av bayisine giren göstericiler, yağmaladıkları silah ve mermilerle güvenlik güçlerine ateş açtı.

09.10.2014 00:36  Güncelleme: 01:26

Muş'un Varto ilçesinde IŞİD bahanesiyle devam eden gösterilerde, av bayisine giren grup, içerideki silah ve mermileri yağmaladı. Göstericiler yağmaladıkları silahlarla güvenlik güçlerine saldırdılar.

TACİZ ATEŞİ AÇTILAR

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Varto'da, yasağa rağmen devam eden gösterilerde, Muş Caddesi'nde bulunan bir av bayisine giren yüzleri maskeli grup, içeride bulunan silah ve mermileri yağmaladı. Daha sonra ilçeye dağılan göstericiler ele geçirdikleri silahlarla güvenlik güçlerine taciz ateşi açmaya başladı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ KARŞILIK VERDİ

Göstericilere, tazyikli su ve biber gazıyla karşılık veren güvenlik güçleri, zaman zaman gerçek mermilerle havaya ateş ederek grupları dağıtmaya çalışıyor. Bazım kamu kurum ve kuruluşları, okullar ve çok sayıda işyerinin hasar gördüğü ilçede gösteriler devam ediyor.

GÖSTERİCİLER ARA SOKAKLARA DAĞILDI

Muş il merkezinde de akşam saatlerinde tekrar toplanan göstericiler, Yeşilyurt Caddesi'nde bir araya geldi. Caddede yer alan Yeşilyurt Sağlık Ocağı önünde eylem yapan göstericiler, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne ait inşaattan aldıkları keresteleri ve çöp varillerini yola dizerek ateşe verdi.

Yolu trafiğe kapatarak polis ekilerine taşla saldıran gruba, tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede bulunuldu. Ara sokaklara kaçan göstericiler dağıldı.

Av Bayisini Yağmalayan Göstericiler, Güvenlik Güçlerine Saldırdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Av Bayisini Yağmalayan Göstericiler, Güvenlik Güçlerine Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kadir kartal: Türkiyeye ihanet etmeye bir son verin , türkiye Kobanideki kürt kardeşlerimize sınırı açmasaydı ordaki halk nereye giderdi ? Türk devleti kobanide savaşmaya gitmek isteyenleri bıraktı cesur olanlar gitti savaşıyor . fakat türkiyede durum çok farklı ben kürdüm diyen bir ihanet şebekesi var diyarbakırda gördük bunları kürtlerin dükkenlerını yağmaladılar kürtlerin ev işyeri ve arabalarını yaktılar. 5 1 Yanıtla
  • gamze tan: ne açması nereyi açmışkuzey ırakta barzani türkmenlere kucak açmadımı açtı açacak eğer kardeşlikse açmak zorunda ama türkiye sınırı kapamış yardımları engelliyor. . koridoru açsın bakın ışide nasıl oluyor24saatte ışid mışid kalmaz. . bunu ırakta tüm dünya gördü amatürkiye görmedi 0 0 Yanıtla

Advertisement