IŞİD'in Döşediği Mayınlara, Kendi Militanları Bastı - Son Dakika
Güncel

IŞİD'in Döşediği Mayınlara, Kendi Militanları Bastı

IŞİD\'in Döşediği Mayınlara, Kendi Militanları Bastı

IŞİD örgütünün Musul-Zumar yoluna döşedikleri mayınlar, kendi üyeleri geçerken patladı. Olayda 20 militan öldü, 30 militan da yaralandı.

16.10.2014 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye ve Irak'ta katliam yapan ve kaosa neden olan terör örgütü Irak Şam İslam Devleti militanları Musul-Zumar yoluna döşedikleri mayınlar, kendi üyeleri geçerken patladı. Olayda 20 militan öldü, 30 militanda yaralandı.

KONVOY GEÇERKEN PATLADI

Peşmerge kaynaklarının aktardığı bilgiye göre olay, dün gece Zumar nahiyesinin Mısri köyünde meydana geldi.

Örgüt mensuplarının, Peşmerge Güçleri'nin geçeceği yoldaki köprüye mayın döşediği öğrenildi. Ancak mayınlar, tuzaktan haberdar olmayan bir IŞİD konvoyunun geçişi sırasında patladı.

20 ÖLÜ, 30 YARALI

Patlamada köprü yıkılırken, 20 örgüt mensubu öldü, 30 örgüt mensubu da yaralandı.

Peşmerge Güçleri, Musul'un Zumar nahiyesi ve çevresinde, IŞİD örgütüne karşı yaklaşık 10 gündür operasyon gerçekleştiriyor.

Peşmerge Güçleri'nin geri çekilmesiyle IŞİD Şengal'i ele geçirmiş, bir gün sonra da Zumar'ı işgal etmişti. Örgüt, bölgede bulunan petrol kuyularına el koymuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel IŞİD'in Döşediği Mayınlara, Kendi Militanları Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • kürt: beter olsunlar inşallah 31 14 Yanıtla
  • Alien: Hepsi cennete gitti, daha çok ölsünler daha çok gitsinler! 8 24 Yanıtla
  • KUYU: KENDİ KAZDIKLARI KUYU'YA DÜŞTÜLER. 27 5 Yanıtla
  • harputlu: kürtlerin kahramanlığı başkasına batıyor galiba 21 8 Yanıtla
  • DELİ DAVUT: pkk da askerimize polisimize hep böyle kancıkça pusular kurmuştu şimdi de işid onlara aynısını yapıyor kancıkça savaşmanın ne olduğunu anlasınlar benim işid, i destekledim anlamına gelmesin bu yorumum sadece kancıkça savaşmanın delikanlıca olmadığını yorumlamak istedim kalleşlik olduğunu belirtmek istedim 9 14 Yanıtla
  • hd: Abbasoğullarının içinden doğudan ileride sancaklı kişiler çıkacak. Onların önce gelenlerinin ve sonra gelenlerinin işi adam öldürmek olacak. Onlara yardım etmeyin. Allah onlara yardım etmez. Kim onların sancağı altında yürürse yahut bayrağını taşırsa Allah onu kıyamet günü cehenneme koyar. Gerçekten onlar Allah’ın en şerli yaratıklarıdır. Onlar benden olduklarını iddia edecekler. Dikkat edin, ben onlardan beriyim ve onlar da benden beridir. Onların alameti şudur: Saçlarını uzatırlar ve siyah giyerler. Onları desteklemek için oturmayın. Çarşılarda onlarla alışveriş yapmayın. Onlara yol göstermeyin ve onlara su vermeyin. Çünkü onların haykırdıkları tekbir ile sema ehli rahatsız olur. ”(Sağîr/Taberanî, Ümmü Ümame’den rivayet ile)Kaynak;Tacc Hadis Kulliyati, Cilt. 13 14 2 Yanıtla
  • Çerkez oğlu: Tamam 4 1 Yanıtla
  • KOBANİ HALKININ ASIL KATİLİ YPG DİR.: KOBANİ HALKININ ASIL KATİLİ YPG DİR. : YPG FOS ÇIKTI. HERKESİ ATEŞE ATTI. YUH OLSUN YPG YE. . . GÜNEY KÜRDİSTANA SÜRDÜĞÜNÜZ KÜRTLERİN AHI TUTTU SİZE. . . ÇOK KÜRT ÖLDÜRDÜNÜZ. SİZDEN OLMAYAN ILIMLI MÜSLÜMAN KÜRTLERİ ÖLDÜRDÜNÜZ. . OBANE İRO XEMGİNE DIŞEWÜTE LAŞ BI ĞÜNE HESTIRE ÇAVA DİBARİNE AHHH KOBANEE HESTIRE ÇAVA DIBARİNE AHH KOBANEE 0 1 Yanıtla

Advertisement