İsmail Kahraman, Meclis Başkanı Adaylığı Başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği'ne Sundu - Son Dakika
Güncel

İsmail Kahraman, Meclis Başkanı Adaylığı Başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği'ne Sundu

İsmail Kahraman, Meclis Başkanı Adaylığı Başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği\'ne Sundu

İsmail Kahraman, Meclis Başkanı adaylığı başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği'ne sundu AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, Meclis Başkanı adaylığı başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği'ne sundu.

20.11.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsmail Kahraman, Meclis Başkanı adaylığı başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği'ne sundu

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, Meclis Başkanı adaylığı başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği'ne sundu.

TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman'ın, TBMM Başkanlığı adaylık başvurusunu TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'na verdi.

İsmail Kahraman, "Müracaatımızı milletvekili arkadaşlarımla beraber yaptık. İnşallah hayırlı olur, inşallah iyi bir seçim geçiririz ve iyi bir dönem geçiririz. Yeni dönemimiz hayırlı uğurlu olsun. Sizlere de başarı diliyorum. Desteğinizi bekliyoruz. Sağlık, afiyet dilerim efendim. Bütün milletvekillerinin desteğini istiyoruz. Daha henüz aday çıkarmamış olan var. Belki hepsi aday çıkartır. Duruma göre bakacağız efendim.

TBMM Başkanlığı görevine başladığı takdirde kendisini bir yemin krizinin beklediğinin hatırlatılması ve bu konuda bir girişiminin olup olmayacağının sorulması üzerine ise Kahraman, "Biz kriz çözmeye alışığız. Bakacağız, inceleyeceğiz. Evvela seçileyim de efendim. Evvela seçileyim sonra başkan olarak konuşalım, olmaz mı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsmail Kahraman, Meclis Başkanı Adaylığı Başvurusunu TBMM Genel Sekreterliği'ne Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement