İspanya'daki FITUR Fuarında Menderes'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

İspanya'daki FITUR Fuarında Menderes'e Yoğun İlgi

İzmir'in Menderes ilçesi, İspanya'da düzenlenen FITUR Turizm Fuarına Türkiye'den katılan tek ilçe oldu.

29.01.2015 11:15  Güncelleme: 11:22

İzmir'in Menderes ilçesi, İspanya'da düzenlenen FITUR Turizm Fuarına Türkiye'den katılan tek ilçe oldu. FITUR Turizm fuarında belediyenin standı büyük ilgi görürken, maskot Mandi fuara gelenlerden büyük beğeni topladı.

İlçenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını amaçlayan Menderes Belediyesi, 63 yıllık belediye tarihinde ilk kez fuarlara katılım sağladı. Menderes Belediyesi, dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan ve İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen FITUR Turizm Fuarı'na katıldı. Türkiye'den katılan tek belediye olan Menderes Belediyesi'nin standına dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. 1 Şubat tarihine kadar açık kalacak fuarda ilçenin önemli ürünleri ve değerleri tanıtılacak. Menderes'i her alanda kalkındırmak için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Güzel ilçemizin tanıtımına katkı amacıyla yurt içinde ve yurt dışında çeşitli fuarlara katılım sağlıyoruz. Bugüne kadar yapılmayan hamleleri atarak ilçemizi bir marka haline getirmeyi amaçlıyoruz. Menderesimiz tarihi değerleri, turistik alanları, doğası ve ürünleriyle eşsiz bir özelliğe sahip. Bu eşsiz özelliği dünyaya duyurmak adına da Madrid'deki fuara katılım sağladık" dedi.

MANDİ MENDERES'İ TANITTI

FITUR Turizm Fuarı'nda Menderes standına yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Soylu şu şekilde konuştu: "Fuarda Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmiş sektör temsilcilerine ilçemizi tanıtarak bilinirliğimizi arttırıyoruz. Kendilerine ilçemizin en önemli ürünleri arasında yer alan Gümüldür Satsuma Mandalinasını ikram ediyor, ilçemizdeki boncuk ocaklarında üretilen nazar boncuklarını hediye ediyoruz. Menderesimiz'in değerlerini tanıttığımız fuar bizim için önemli bir çalışma oldu." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İspanya'daki FITUR Fuarında Menderes'e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement