İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi - - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi -

İslahiye ilçesinde sivil toplum kuruluşları öncülüğünde toplanan vatandaşlar, öğle namazı çıkışı İsrail'in Gazze saldırılarını protesto etti.

26.07.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslahiye ilçesinde sivil toplum kuruluşları öncülüğünde toplanan vatandaşlar, öğle namazı çıkışı İsrail'in Gazze saldırılarını protesto etti.

Milli Egemenlik Meydanı'nda biraraya gelen sivil toplum örgütü üyeleri ve çok sayıda vatandaş, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları kınadı.

Kefen giyen ve üzerine kan sıçramış oyuncak bebekler taşıyan grup adına açıklama yapan İmam Hatip ve İlahiyat Gönüllüleri Derneği Başkanı Ramazan Deveci, İsrail ordusunun yaptığı zulmü lanetlede.

Dünyanın her yerinde Müslümanların katledildiğini ifade eden Deveci, "Başta Gazze olmak üzere Halep, Şam, Kerkük Musul, Kahire, Doğu Türkistan ve Arakan'da Müslüman kardeşlerimiz zalimler tarafından katledilmektedir. Gazzeli mazlumlarımız ve zulme uğrayan tüm Müslüman kardeşlerimiz için direnmek, insanlığı dirilişe çağırmak, onlarla dayanışmak ve acılarını paylaşmak için bugün buradayız" dedi.

Deveci, dünyanın yapılan bu zulümleri izlediğini dile getirerek "İsrail Gazze'de sadece Müslüman çocuk, kadın ve yaşlıları değil Gazze'de ve Filistin'de doğrudan insanı ve insanlığı hedef almaktadır" diye konuştu.

Protesto tüm dünya Müslümanlarının zulümlerden kurtuluşları için yapılan duanın ardından İsrail'in bayrağının tekbirler eşliğinde yakılmasıyla sona erdi.

İsrail\'in Gazze saldırıları protesto edildi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement