İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Karacabey ilçesinde, İsrail’in saldırıları sonucu Gazze'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılınarak dua edildi.

18.07.2014 16:24

Karacabey ilçesinde, İsrail'in saldırıları sonucu Gazze'de hayatını kaybedenler için Ulu Cami'de cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılınarak dua edildi.

Gıyabi cenaze namazından önce konuşan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karacabey Temsilcisi Mustafa Yapa, şunları kaydetti:

"Bu tepkimiz; ninnilerle uyuması gereken bebeklerin, Gazze'de kurşunlarla öldürülmesinedir. Katil ve siyonist İsrail işgal rejiminin 7 Temmuz'da başlattığı hava saldırında ve akabinde deniz ve kara saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken Gazze'de zaten kötü olan insani durum dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır. Filistinli kaynaklar, İsrail'in yeni politikasının sadece direnişçileri hedef almak olmadığını, asıl hedefin direnişçilerin ailelerini ve sevdiklerini yok ederek intikam almak olduğunu söylüyor. İsrailli fanatik milletvekili Ayelet Şaked, 'Filistinli anneler de oğulları gibi ölmelidir' sözüyle bunu gün yüzüne vurdu."

Daha sonra cami içi ve avlusunu dolduran yüzlerce vatandaş, Gazze'de hayatını kaybeden Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement