İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail'in Gazzeye yönelik saldırıları İzmir'de "kanlı tişört" giyen Kumu Sen üyelerince protesto edildi.

22.07.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze saldırıları İzmir'de protesto edildi.

Sırtlarında kan rengine boyanmış tişörtlerle ellerinde Türk ve Filisitin bayrakları taşıyan bir grup Kamu-Sen üyesi Konak Meydanı eski Sümerbank binası önünde toplanarak İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti. Ellerindeki dövizlerle, Türk ve Filistin bayrakları taşıyan grup, "Kahrolsun İsrail, İsrail vuruyor dünya seyrediyor, İzmir'den Filistin'e selam" sloganları atarak saldırıların durdurulmasını istedi.

Grup adına basın açıklaması yapan, Türkiye Kamu-Sen İzmir Temsilcisi Ahmet Doğruyol, ortadoğunun son derece tehlikeli ve acılarla dolu bir süreçten geçtiğini dile getirdi.

Doğu Türkistan'da, Myanmar'da, Afganistan'da, Kerkük ve Tuzhurmatu'da müslümanların zulüm gördüğünü ve kanlarının döküldüğünü belirten Doğruyol, şöyle konuştu:

"Müslümanlara karşı bir sürek avı gerçekleştirilmektedir. Gazze'de ise İsrail, çocuk, kadın, genç, yaşlı, silahlı silahsız demeden yerleşim yerlerini bombalamakta, devlet terörü uygulamaktadır. Burada yalnızca masum insanlara değil, insanlığa kurşun sıkılmakta, insanlık katledilmektedir. Gazze'de İsrail saldırılarında 500'den fazla müslüman yaşamanı yitirdi. Müslümanlar çok acı çekmektedir. Bu düşmanın kuvvetli oluşundan değil müslümanların birlik beraberlik içerisinde olamamasındandır. İslam dünyası tek yürek, tek ses olmadığı sürece, dünyanın her köşesinde Müslüman kanının akmaya devam edeceği bilinmelidir. İsrail malları ve İsrail'i destekleyen şirketlerin mallarını ülkemizde görmek istemiyoruz."

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement