İsrail'in Gazze'ye saldırılarının protesto edilmesi - - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye saldırılarının protesto edilmesi -

İsrail\'in Gazze\'ye saldırılarının protesto edilmesi -

Siirt'te faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütleri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınamak için yürüyüş düzenledi.

19.07.2014 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütleri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınamak için yürüyüş düzenledi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Siirt Güreş Caddesi'nde bir araya gelen sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

Filistin bayraklarıyla yürüyüşe gelen gruptakiler, İsrail'i kınayan pankartlar taşıdı. İsrail aleyhine sloganlar atarak, Gazze'ye yönelik saldırıların durdurulması için uluslararası toplumun seferber olmasını istedi.

Filistin halkına destek amacıyla yapılan gösteride dualar ve Kuran-ı Kerim okundu ardından İsrail bayrağı yakıldı.

Gösteriye destek veren sivil toplum örgütlerinin imzasıyla yayınlanan ortak bildiride Filistin direnişine destek verildi. Bildiride, uluslararası toplumun İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılara duyarsız kalması eleştirildi.

Siirt İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Murat Coşar, Filistin için Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi kendilerinin de Siirt'te canlı kalkan olmaya hazır olduklarını söyledi.

Açıklamanın ardından sivil toplum örgütleri dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye saldırılarının protesto edilmesi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement