İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı

Amasya Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan terör saldırısını kınadıklarını söyledi.

02.04.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Eğitimciler Birliği Sendikası  (Eğitim Bir Sen) Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan terör saldırısını kınadıklarını söyledi.

Eğitim Bir Sen Taşova Temsilciliği üyeleri kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Camcı, "Ülkemizin huzur ortamını bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katledilmesi ile hepimizin yüreğine ateş düşmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Camcı, gündemleri ile ilgili ise şunları dile getirdi:

"Kamu kurumlarında yapılan her nöbet görevinin bir karşılığı varken, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında nöbet görevinin bir karşılığının olmamasının izah edilecek bir tarafı yoktur. 2012-2013 yılı toplu sözleşme masasına da taşıdığımız, 'Eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerce fiilen yerine getirilen nöbet görevi karşılığında, nöbet tutulan her gün için 4 saat ek ders ücreti ödenir' şeklindeki haklı talebimiz karşılanmalıdır. 4/C çalışanları büyük kazanımları sendikamızın yetkili olduğu dönemde almışlardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul Adliyesi'ndeki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement