İstanbul'da Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu

İstanbul\'da Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu

* Operasyon jandarma kamerasına yansıdı İstanbul DHA İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda Silivri ve Arnavutköy'de 2 bin 740 karton kaçak sigara, 116 şişe kaçak içki ele geçirildi.

07.03.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Operasyon jandarma kamerasına yansıdı

İstanbul DHA

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda Silivri ve Arnavutköy'de 2 bin 740 karton kaçak sigara, 116 şişe kaçak içki ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda, Silivri ve Arnavutköy'deki çeşitli iş yerlerinde bandrolsüz içki ve sigara satışı yapıldığı belirlendi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 3 ay boyunca yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, bandrolsüz içki ve sigaraların Silivri'de bir evde, Küçükçekmece'de ise bir depolarda tutulduğu öğrenildi. İçki ve sigaraların piyasaya özellikle otel ve eğlence yerlerine dağıtımının yapıldığı tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığınca, eş zamanlı olarak Silivri'de bir evde ve aynı anda Arnavutköy'de bir araçta yapılan aramalar sonucunda

toplam 2 bin 740 karton kaçak sigara, 116 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Ele geçirilen bu malzemelerle birlikte son bir yıl içerisinde benzer operasyonlar sonucunda 501 bin 558 paket sigara, 507 şişe içki ele geçirilmiş oldu. Operasyon sonucunda M.G., ve Ş.Ç. isimli iki kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement