Şiddetli Sağanak Yağış Beylikdüzü'nü De Vurdu - Son Dakika
Güncel

Şiddetli Sağanak Yağış Beylikdüzü'nü De Vurdu

Şiddetli Sağanak Yağış Beylikdüzü\'nü De Vurdu

Yağışın etkisinin azaldığı kentte su baskınına uğrayan ev ve iş yerlerine itfaiye ekiplerince müdahale ediliyor.

07.08.2014 22:06  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da öğleden sonra aniden bastıran ve kent genelinde etkili olan yağış dolayısıyla su baskınına uğrayan ev ve iş yerlerine itfaiye ekiplerince müdahale ediliyor.

Akşam saatlerinde yağışın etkisi azalırken, gelen ihbarları değerlendiren itfaiye ekipleri özellikle Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Yakuplu'daki ev ve iş yerlerinde su tahliyesi yapıyor.

VATANDAŞLAR MAHSUR KALDI

Bu arada, yağışın etkili olduğu anlarda İkitelli Basın Ekspres Yolu, yan yoldaki bir alışveriş merkezinin önünde yağmur suyunun birikmesiyle mahsur kalan 4 aracın sürücüleri, itfaiye ve polisten yardım istedi.

Sürücüler, diğer araçlardaki vatandaşların yardımıyla bölgeden uzaklaştırılırken, suya gömülen araçlar da itfaiyenin su tahliyesi çalışmasının ardından çekiciler tarafından yoldan kaldırıldı.

TORİUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Öte yandan, Beylikdüzü'ndeki Torium alışveriş merkezinden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'un genelinde etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle alışveriş merkezinin açık çarşı alanında yağış miktarının fazla olmasına bağlı olarak kısa süreli bir sorun yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bu olay sebebiyle gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Alışveriş merkezimizde ve mağazalarda kayda değer bir zarar olmaması sebebiyle de alışveriş merkezimiz hizmete devam etmektedir" denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şiddetli Sağanak Yağış Beylikdüzü'nü De Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement