İstanbul'da Şiddetli Yağmur Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Şiddetli Yağmur Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi

İstanbul\'da Şiddetli Yağmur Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi

İstanbul'da gece saatlerinde etkisini artırarak devem eden şiddetli yağış trafik kazalarını beraberinde getirdi.3 ayrı ilçede meydana gelen trafik kazalarında 1 çocuk, 10 kişi yaralandı.

15.05.2013 04:24

İstanbul'da gece saatlerinde etkisini artırarak devem eden şiddetli yağış trafik kazalarını beraberinde getirdi. 3 ayrı ilçede meydana gelen trafik kazalarında 1 çocuk, 10 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısından itibaren etkili olan şidetli yağmur; Sarıyer, Kadıköy ve Maltepe'de yaralamalı trafik kazalarına neden oldu. İlk kaza Sarıyer Maslak Büyükdere Caddesi TEM Bağlantı Yolu'nda meydana geldi. Un yüklü olduğu öğrenilen kamyon, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle bariyerlere çarparak yola devrildi. Devrilen kamyondaki un çuvalları yola döküldü. Kazada sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İkinci kaza ise Kadıköy E-5 Karayolu Bostancı kavşağı Ankara istikametinde meydana geldi.1 minibüs, 7 otomobil ve 2 motosikletin birbirine girdiği kazada 1'i çocuk, 2'si kadın toplam 6 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşlar olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile araçlardan çıkarılarak ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Üçüncü kaza ise Maltepe Küçükyalı'da meydana geldi. E-5 Karayolu Kadıköy yönünde

ilerleyen sürücü İrfan Erkasap idaresindeki, 45 L 9878 plakalı

kamyon, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince devrildi. Kazada hafif şekilde yaralanan, sürücü Erkasap, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazalar nedeniyle Maslak TEM bağlantı yolu ile Maltepe E-5 Karayolu Kadıköy istikameti uzun süre trafiğe kapadı. Kapanan yollar nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Öte yandan kazalarda yaralanan şahısların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Şiddetli Yağmur Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement