Vezneciler Saldırısıyla İlgili 2 DBP'li Meclis Üyesi Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Vezneciler Saldırısıyla İlgili 2 DBP'li Meclis Üyesi Gözaltında

Vezneciler saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde DBP'li Belediye Meclis üyesi 2 kişi gözaltına alındı.

16.06.2016 13:06  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 2 kişi gözaltına alındı.

ERGANİ'DE OPERASYON

Alınan bilgiye göre, Fatih ilçesinin Vezneciler semtinde çevik kuvvet polislerini taşıyan araçlara yönelik 7 Haziran'da gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Ergani ilçesinde bazı adreslere operasyon düzenlendi.

2 DBP'Lİ MECLİS ÜYESİ GÖZALTINDA

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, DBP'li Belediye Meclis üyesi M.N.P. ile A.S.B. gözaltına alındı.

İSTANBUL'A GÖNDERİLECEKLER

Zanlıların emniyetteki işlemlerin ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.

TERÖRİSTİN TABUTUNU HDP'LİLER OMUZLAMIŞTI

İstanbul Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu, 5 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren Eylem Yaşa isimli terörist Diyarbakır'da defnedilmiş, terör örgütü PKK bayrağının asıldığı tabutu ise HDP'li ilçe Belediye Eşbaşkanları taşımıştı.

Vezneciler Saldırısıyla İlgili 2 DBP\'li Meclis Üyesi Gözaltında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vezneciler Saldırısıyla İlgili 2 DBP'li Meclis Üyesi Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mhp: çözüm diyen KATİLLER gördünüz mü...çözümü 7 4 Yanıtla
  • urfalı kürt genci: bu canlı bomba niye patladı kimin için patladı,,bunun bir yerde alacağımı vardı.. belkide rahatlık batmıştı,,ah,bdp vah bdp gençlerimizi ne hale getirdin eline ne geçiyor,nerden emir aliyorsun,, türkiyede kürt sorunu yok terör ve rahatlık battı sorunu var,,türkiyenin en zenginleri doğuda enlüks arabalar doğuda bu rahatlık deyilde nedir 3 0 Yanıtla
  • MAX: DOĞUDA KÜRT TÜRK DEĞİL ERMENİ SORUNU VAR - MÜSLÜMAN KÜRTLERİ ÇOK İYİ KULLANIYORLA -BİLMİYOLARKİ GERÇEK TÜRK KÜRT ÇATIŞMASI OLSA BAŞTA İSTANBUL OLMAK ÜZERE BATIDA BİR İLE GİREMEYECEK VE SURİYELİLERDE OLDUĞU GİBİ KAÇACAK DEVLETİ OLMAYACAK - ONLARCA IRKIN BİRLİKTE OLUŞTURULAN BU DEVLETE SAHİP ÇIKIN ORADAKİ OYUNLARA ALET OLMAYIN VATAN BİR BAYRAK BİR AYNI TOPLUM OLUŞMUŞ NEYİN KAFASINI TAŞIYORSUNUZ - TC İSTESE TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BAŞ ÜSTÜNDE BAŞ BIRAKMAZ 3 0 Yanıtla

Advertisement