İstanbul'da PKK'nın Finans Kaynaklarına Operasyon - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da PKK'nın Finans Kaynaklarına Operasyon

Son dakika gelişmesi... İstanbul Küçükçekmece'de,TEM ekipleri tarafından terör örgütü PKK'nın finans kaynaklarına yönelik operasyon başlatıldı.

11.02.2017 11:13  Güncelleme: 12:51

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde, Terörle Mücadele ekipleri tarafından terör örgütü PKK'nın finans kaynaklarına yönelik operasyon başlatıldı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyona, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Uyuşturucu ile Mücadele, Kaçakçılıkla Mücadele şubeleri ile Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katıldı.

EŞ ZAMANLI BASKINLAR

Polis helikopteri destekli operasyonda, 10 zırhlı polis aracı ve narkotik dedektör köpekleri de yer aldı.Terör örgütü PKK'nın finans kaynaklarına yönelik düzenlendiği öğrenilen operasyonda çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Operasyonun halen sürdüğü bildirildi.

SABAHA KARŞI GAZİOSMANPAŞA'YA DA OPERASYON YAPILDI

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 17 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilçede uyuşturucu satıcılarına yönelik 16 adrese şafak vaktinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat polisleri de destek verdi.

EVE BASKIN YAPILDI

Ekipler, Yıldıztabya Mahallesi Söğütlü Sokağı'nda bir apartmanın birinci katındaki daireye kapıyı koçbaşıyla kırarak girdi. Bu dairede aramalar sürerken binanın dışında özel harekat polisleri uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Polisler aynı mahalledeki başka bir binanın bodrum katında da arama yaptı.

Operasyon kapsamında 17 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul\'da PKK\'nın Finans Kaynaklarına Operasyon
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da PKK'nın Finans Kaynaklarına Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement