İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu

İstanbul ve Samsun'da, Sedat Şahin liderliğindeki organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilen ruhsatsız 14 tabanca, 3 otomatik tüfek, 2 çelik yelek ve diğer suç malzemeleri basın mensupları için sergilendi.

16.03.2015 14:16

İstanbul ve Samsun'da, Sedat Şahin liderliğindeki organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilen ruhsatsız 14 tabanca, 3 otomatik tüfek, 2 çelik yelek ve diğer suç malzemeleri basın mensupları için sergilendi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda şüphelilerin ev ve iş yerlerinde ruhsatsız 14 tabanca, 2'si kalaşnikov marka 3 otomatik tüfek, 2 çelik yelek, 1 sahte polis kimliği ve 10 gram uyuşturucu bulunduğu bildirildi. Ele geçirilen suç malzemeleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde basına sergilendi. Bu arada, Sedat Şahin'in arandığı bildirildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 4 gün önce İstanbul ve Samsun'da düzenlediği operasyonlarda, 24 Aralık'ta Nişantaşı'nda öldürülen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in intikamını almak için silahlı saldırı gerçekleştirecekleri iddia edilen 19 kişiyi yakalamıştı. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 3'ü tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement