Aşeka Romanı, İstanbul Fuarında Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Aşeka Romanı, İstanbul Fuarında Yoğun İlgi Gördü

Aşeka adlı romanı ile Şair Yazar Babacan Pesenkurdu, 32. Uluslararası İstanbul Tüyap Kitap Fuarında yoğun ilgi gördü.

15.11.2013 15:26  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Aşeka' adlı romanı ile Şair Yazar Babacan Pesenkurdu, 32. Uluslararası İstanbul Tüyap Kitap Fuarında yoğun ilgi gördü.

İlginç kurgusu ve birbirinden farklı onbir hikayeyi birbirine bağlayan roman olan Aşeka, İzmir'den sonra İstanbul Tüyap Kitap Fuarında da yoğun ilgi ile karşılandı.

Fuar süresince Kahraman Tazeoğlu, Aret Vartanyan gibi ünlü isimleri okuyucusu ile buluşturan Destek Yayınları 10 Kasım Pazar günü de Babacan Pesenkurdu'nu okuyucusu ile buluşturdu. Fuarın en çok ilgi gören stantlarından Destek Yayınları çatısı altında okuyucusu ile buluşan Babacan Pesenkurdu oldukça keyifli görünüyordu.

Yelda Cumalıoğlu, Ertürk Akşun, Aydın Uysal gibi yazar ve şairlerin yanı sıra,Ünlü Model Cansu Taşkın da Babacan Pesenkurdu'nu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Özellikle çocukların büyük ilgisi ile karşılaşan yazar, geleceğin edebiyat tutkunları küçükler ile sevimli dakikalar geçirdi.

Aşeka okuyucularının kurmuş olduğu Aşekalar adlı sosyal platformun üyelerinin yanı sıra Sakarya, Koceli, Gebze gibi komşu illerden gelen okuyucuları ile bol bol fotoğraf çekilen Pesenkurdu "Aşeka Destek Yayınlarının sayesinde, hem yurtiçi hem de yurtdışında kolay ulaşılabilen bir kitap oldu. Okuyucuya ulaştıktan sonrası daha kolaydı benim için. Aşeka öyle bir kitap oldu ki aşkın bir çok halini anlattık onda.Yok ve Yar olabilmeyi; sevgili uğruna kendinden gözünü kırpmadan vazgeçip de, aşktan vazgeçemeyenlerin hikayelerini anlattık. Şehit annesinden tutun da, Bitumar kuşunun muazzam aşkını anlattık. Bu arada Aşeka'da kullandığımız yedi deyim, Türk Dil Kurumu Ödüllü ve Kültür Bakanlığı için hazırlanan " Büyük Türkçe Deyimler Sözlüğü"nde yer alıyor. Bu ben ve Destek Yayınları için de ayrı bir onur oldu. Yeni kitabımızın hazırlıkları hızla devam ediyor ve nasip olursa bir sonra ki Tüyap Kitap Fuarına yetiştireceğiz. Burada bana her zaman yardımcı olan Destek Yayınları Ailesine ve bu trafiğe katlanıp buralara kadar gelen tüm Aşekalara sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşeka Romanı, İstanbul Fuarında Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement