İstanbul'u Karıştıran Terörist Tekirdağ'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'u Karıştıran Terörist Tekirdağ'da Yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ve AK Parti İl Başkanlığı binasına saldıran DHKP-C'li terörist Tekirdağ'da yakalandı.

22.01.2017 12:06  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası ve AK Parti İl Binası'na yönelik lav silahlı saldırı ile ilgili aranan DHKP-C terör örgütü üyesi Şerif T., Tekirdağ'da yakalandı.

PARMAK İZLERİ BULUNDU

İstanbul'da geçtiğimiz cuma akşamı Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına ve ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik lav silahlı saldırı gerçekleşmiş, polis olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda lav silahında Şerif T. isimli DHKP-C teröristinin parmak izleri bulunmuştu.

POLİSE ATEŞ AÇTI

İstanbul genelinde kırmızı alarm durumuna geçen polis, operasyonların yanı sıra aramaları da sıklaştırdı. İddialara göre polisin aradığı terörist Şerif Turunç dün Esenyurt'ta ortaya çıktı. Taksiyle Bağlarçeşme mahallesine gelen Turunç polis otosu görünce araçtan indi. Silahını çıkaran Turunç, polis aracına arkadan ateş açtı. Polisin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ara sokaklara kaçan terörist üzerindeki el bombası ve sırt çantasını bıraktıktan sonra kaçtı. Çatışma sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Turunç'un yere attığı sırt çantası ve el bombası için uzman ekip çağrıldı. Yapılan incelemelerde sırt çantasından silah, eldiven, ip, ilaç ve bazı kıyafetler çıktı.


İSTANBUL'A GÖNDERİLECEK

Kimliği belirlenen Şerif T., Tekirdağ'da yakalandı. Şerif T.'nin dün Esenyurt'ta polise silahlı saldırı olayını da gerçekleştirdiği öğrenildi. Şerif T.'nin İstanbul'a gönderilmesi bekleniyor.

İstanbul\'u Karıştıran Terörist Tekirdağ\'da Yakalandı

Son Dakika Güncel İstanbul'u Karıştıran Terörist Tekirdağ'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement