İstiklal Marşının Kabulü Selendi'de Kutlandı - Son Dakika
Yerel

İstiklal Marşının Kabulü Selendi'de Kutlandı

İstiklal Marşının Kabulü Selendi\'de Kutlandı

Manisa’nın Selendi ilçesinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 95’inci yılı ve Milli Şair Mehmet Akif’i anma törenleri düzenlendi.

12.03.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Selendi ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 95'inci yılı ve Milli Şair Mehmet Akif'i anma törenleri düzenlendi.

Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 95'inci yılı ve Milli Şair Mehmet Akif'i anma töreni düzenlendi. Hazırlanan program büyük beğeni toplarken programın sonunda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri ve vatandaşlar tarafından seslendirilen İstiklal Marşı videosu ayakta alkışlandı. Selendi çok programlı Lisesi çok amaçlı konferans salonunda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Hakan Güner, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Karakuş, CHP İlçe Başkan vekili Fikri Kaygısız, Şoförler Odası Başkanı Şükrü Filik, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler tarafından hazırlanan İstiklal Marşı Oratoryosu ayakta alkışlandı. Sunumların yapılmasının ardından Anadolu Lisesi Öğrencisi Ayşe Gökdeniz'in okuduğu "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiir salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da öğrenciler arasında ilçede düzenlenen en iyi İstiklal Marşı Okunması ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini en iyi okunması yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstiklal Marşının Kabulü Selendi'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement