Putin, Atlet Sevgilisinden Çocuk Sahibi mi Oldu - Son Dakika
Güncel

Putin, Atlet Sevgilisinden Çocuk Sahibi mi Oldu

Geçtiğimiz günlerde aniden ortadan kaybolan Rusya Devlet Başkanı Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın bir bebek doğurduğu ileri sürüldü.

14.03.2015 09:12  Güncelleme: 09:13

Geçtiğimiz günlerde randevularını iptal ederek birkaç gün ortadan kaybolan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in baba olduğu ileri sürüldü. İsviçre basınında yer alan haberlere göre, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 32 yaşındaki atlet sevgilisi Alina Kabayeva bir bebek dünyaya getirdi.

KABAYEVA'YI ZİYARET Mİ ETTİ?

İsviçre'deki en büyük bulvar gazetesi "Blick" Putin'in kız arkadaşı Alina Kabayeva'nın İsviçre'nin Tessin kentinde bir hastanede doğum yaptığını iddia etti. Putin'in aniden ortadan kaybolmasını sevgilisinin doğum yapmasına bağlayan Blick, "Putin, gizlice Kabayeva'yı ziyaret etti mi?" sorusunu yöneltti.

Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın İsviçre'de bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve Rusya Devlet Başkanı tarafından gizlice ziyaret edildiği ileri sürüldü. Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabayeva'nın İsviçre'de bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve Rusya Devlet Başkanı tarafından gizlice ziyaret edildiği ileri sürüldü.

'KIZ ÇOCUK DÜNYAYA GETİRDİ'

İsviçre'nin saygın gazetelerinden "Neue Züricher Zeitung" da, Putin'in sevgilisi Alina Kabayeva'nın doğum yaptığı hastanenin ismini verdi. Haberini Clinica Sant'Anna hastanesindeki bir sağlık çalışanına dayandıran Neue Züricher Zeitung, Alina Kabayeva'nın bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini yazdı.

Günlerdir ortadan kayboyan Putin bugün kamuoyunun karşısına çıktı ve Rus televizyonları için bol bol görüntü verdi. Günlerdir ortadan kayboyan Putin bugün kamuoyunun karşısına çıktı ve Rus televizyonları için bol bol görüntü verdi.

ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son olarak geçtiğimiz çarşamba günü Kazakistan'a yapmayı planladığı bir ziyareti iptal etmişti.

Putin, Atlet Sevgilisinden Çocuk Sahibi mi Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Putin, Atlet Sevgilisinden Çocuk Sahibi mi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • bozkurt: putinin peydahladığı çocukları da türkiyede de var, faşist rusçu stalinistler doluşmuşlar 11 2 Yanıtla
  • atakan: bugün putinin çetesi ermenisatana gidiyor, ermenilerin düşmanla işbirliği yapıp türkleri öldürmeleri sonucu sürülmelerinin 100. yılı sebebiyle. ermenilerin bir numaralı destekçisi buradaki faşist rusçu tayfanın da gidiyor olması lazım, rus ve ermeni kardeşlerinin yanlarında olmaları gerek kansızların 11 1 Yanıtla
  • metin1: Herkesin canı canda, putin in canı patican mi? Looooo 6 3 Yanıtla
  • okan kol: putinin kızı oldu.. 200 milyar dolar kişisel serveti olan bir babanın kızını almak süpergüç demek.. 6 3 Yanıtla
  • besici: Eee napam Habermi bu 1 4 Yanıtla
  • SOFİ: NORMAL PARA VAR ŞÖHRET VAR KAS VAR, GÜÇ VAR HATUN ÇOK BİZ DE OLSAK ÇOCUK YAPARIZ AYNI ŞARTLAR BİZDE DE OLSA DEĞİLMİ KARDEŞLERİM FAZLA ELEŞTİRMEYİN, , NEFİS VE ŞEYTAN DİYE BİR MANEVİ İÇ DUYGU VARKEN KOLAY MI BUNLARI GÖRMEZDEN GELİP ŞEYH GİBİ YAŞAMAK 4 1 Yanıtla

Advertisement