İtalya - Almanya Maçına Doğru - Son Dakika
Güncel

İtalya - Almanya Maçına Doğru

Paris / DHAEURO 2016 çeyrek finalinde yarın İtalya ile Almanya Stade de Bordeaux'da karşı karşıya gelecek.

01.07.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris/ DHA

EURO 2016 çeyrek finalinde yarın İtalya ile Almanya Stade de Bordeaux'da karşı karşıya gelecek. Mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.

Avrupa basınında erken final olarak görülen İtalya-Almanya karşılaşması EURO 2016'da sonucu en merakla beklenen maçı konumunda.

Turnuva boyunca oynadığı futbol ile dikkat çeken ve özellikle İspanya maçında sergilediği oyun ile bir anda favori konumuna gelen İtalya Milli Takımı, EURO 2016'da E Grubu'nda Belçika, İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç ile aynı grupta yer almış ve bu grubu lider bitirmişti. Gök Mavililer son 16 turunda ise turnuvanın son şampiyonu İspanya ile karşılaştı. İspanya karşısında müthiş bir oyun sergileyen İtalya rakibini 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Son Dünya Kupası Şampiyonu Almanya ise favori geldiği turnuvada beklentileri boşa çıkarmadı ve B Grubu'nda mücadele ettiği Polonya, Ukrayna ve Kuzey İrlanda'nın önünde grup lideri olarak son 16 turuna kaldılar. Son 16 turunda karşılaştıkları Slovakya'yı rahat bir oyun ile 3-0 yenen Panzerler İtalya'nın çeyrek finaldeki rakibi oldular.

İTALYA

Turnuva karşılaşmalarında Almanya'ya hiç mağlup olmayan İtalya'da maç öncesi açıklamalarda bulunan Mattia de Sciglio iddialı konuştu. 'Almanya'nın zayıf yönlerini de güçlü yanlarını da biliyoruz' diyen genç futbolcu şunları söyledi:

"Conte, taktik açıdan konuşmamızı istemiyor ama şunu söylemek isterim ki İspanya'ya yaptığımızın benzerini Almanya'ya da yapacağız. Onların gücünü çok iyi biliyoruz ama bizim onlara ders gelebilecek bir oyun anlayışımız da var. Çok oyuncu ile atak yapan bir takım ama biz de iyi savunma yapan bir ekibiz. Sahaya her şeyimizi vereceğiz ve maçı kazanacağız."

ALMANYA

Turnuvanın favori ekiplerinden Almanya'da ise Toni Kross, İtalya ile yapacakları maç öncesi Gök Mavililerin onlara karşı üstünlüğünün bulunduğunu ama bu durumun kendilerini etkilemediğini söyledi. 'Tarih geçmişte kaldı' diyen yıldız oyuncu, "İtalyanlar ile geçmişte yaşadığımız şanssızlıklar umurumda değil. Ben şu ana bakıyorum ve kazanacağımızı düşünüyorum. İtalyanlar bu duruma inanabilir ama ben değil" dedi.

Almanya'nın bir diğer yıldız ismi Boateng ise, "İtalya gerçekten iyi bir turnuva geçiriyor. Biz onlara kendi oyunumuzu empoze etmeye çalışacağız. İtalyanlar ne zaman saldıracağını ve savunma yapacağını iyi bilen bir takım. Bizde aynı şekilde oynamamız gerekiyor" diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

Almanya'da, İtalya maçı öncesi herhangi bir eksik oyuncu bulunmazken Gök Mavililerde ise Thiago Motta cezalı, de Rossi ve Candreva'nın sakatlıkları sürüyor.

İtalya ile Almanya'nın muhtemel 11'i şu şekilde;

İtalya: Buffon-Bonucci-Chiellini-Barzagli-Parola-Giaccherini-Florenzi-Darmian-Sciglio-Pelle-Martins

Almanya: Neuer-Kimmich-Boateng-Hummels-Hector-Khedira-Kross-Mesut Özil-Müller-Draxler-Mario Gomez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtalya - Almanya Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement