İYTE Saba Tümer'i Konuk Etti - Son Dakika
Yerel

İYTE Saba Tümer'i Konuk Etti

İYTE Saba Tümer\'i Konuk Etti

Ekranların kahkahalarıyla ünlü sunucusu Saba Tümer, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüne konuk oldu.

05.04.2014 09:38  Güncelleme: 09:48

Ekranların kahkahalarıyla ünlü sunucusu Saba Tümer, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüne konuk oldu.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Prof. Dr. Erdal Saygın Amfisinde öğrencilerle bir araya gelen Tümer, keyifli sohbeti ve kahkahalarıyla ilgi odağı oldu. Salonu dolduran İYTE'lilerle samimi ve eğlenceli bir söyleşi gerçekleştiren Tümer, kendisi hakkında merak edilen soruları da yanıtladı.

İlk kez geldiği İYTE Kampüsünü çok beğendiğini belirterek sözlerine başlayan Tümer, kendisinin öğrencilik yıllarında özellikle sayısal derslerde pek başarılı olmadığını, bu nedenle kalabalık bir sayısal grubu öğrencisinin karşısında heyecanlandığını söyledi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Tümer, öğrencilerle birlikte yeniden bir üniversite kampüsünde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Öğrencilik yılları, İzmir'le ilgili duyguları ve televizyon dünyasında yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tümer, öğrencilerin yönelttiği soruları da içtenlikle yanıtladı.

Söyleşinin sonunda ünlü sunucu Saba Tümer'e Rektör Prof. Dr. Mustafa Güden tarafından plaket verildi. İYTE'lilerin yoğun ilgisi nedeniyle bir süre sahneden ayrılamayan Tümer, öğrencilerle bol bol selfie çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İYTE Saba Tümer'i Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement