İzmir'de 1 Kilo Kokain Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 1 Kilo Kokain Ele Geçirildi

İzmir\'de 1 Kilo Kokain Ele Geçirildi

İzmir’de, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda 1 kilo 100 gram kokain maddesi ele geçirirken bir kişiyi de yakaladı.

25.11.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda 1 kilo 100 gram kokain maddesi ele geçirirken bir kişiyi de yakaladı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, M.N.T. (63) isimli şahsın İzmir'e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği tespit edildi. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları detaylı araştırmada şahsın getirdiği uyuşturucuyu Dikili ilçesinde sakladığını belirlendi. Polis ekipleri, Dikili ve Balçova ilçelerinde belirlenen adreslere, dün sabah saatlerinde eş zamanlı baskın yaptı. Adreslerde saklanmış toplam 1 kilo 100 gram kokain ve yüz gram esrar maddesi ele geçirilirken, M.N.T isimli şahıs yakalandı. Gözaltına alınan ve sorgulaması devam eden şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 1 Kilo Kokain Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement